La Policia Local d'Onda organitza una jornada de portes obertes per als més xicotets

L'Ajuntament constitueix la Unitat d'Agent Tutor per a garantir el benestar dels menors

General 11 de agosto de 2022 Redacció Redacció
Niños Poli Dron

 La jornada de portes obertes celebrada per la Policia Local en la Comissaria d'Onda ha acollit 30 alumnes de la escoleta d’estiu 2022. L'objectiu de la iniciativa és acostar la figura del policia als més xicotets i veure com exerceixen la feina de casa de seguretat en el municipi.


Els agents han mostrat el material policial als escolars en un matí en la qual han pogut veure in situ les dependències policials com la nova sala de control de cambres, observar com és el seu treball diari i preguntar les seues curiositats als policies de servei.


Sobre aquest tema, l'edil de Seguretat Ciutadana, Óscar Valero, ha explicat: “És important acostar la figura del policia i el treball dels cossos de seguretat als xiquets perquè els perceben com a servidors públics als quals poden dirigir-se amb total confiança i conéixer de primera mà la seua labor fonamental”.


Per part seua, el comissari de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, ha destacat: “Esperem que aquesta siga la primera de moltes visites, perquè la proximitat ens fa diferents. És per això que volem acostar la nostra policia als més xicotets del municipi per a crear un vincle de confiança i suport amb els nostres agents”.

Unitat protecció de menors

 L'Ajuntament d'Onda ha constituit enguany la nova Unitat d'Agent Tutor de la Policia Local d'Onda, dirigida als menors de 18 anys i a les seues famílies. L'objectiu és donar resposta als diversos riscos als quals els menors es troben exposats i garantir el benestar del menor treballant des de la prevenció, protecció i intervenció.


Els agents tutors, membres de la Policia Local amb formació específica, estan especialitzats en la resolució de conflictes privats relacionats principalment amb l'entorn escolar. Tant els menors com les seues famílies podran posar-se en contacte amb ells, de manera directa, a través d'un telèfon que s'habilitarà amb servei de WhatsApp i per les xarxes socials de la Policia Local d'Onda.

Te puede interesar
Lo más visto