Nil Moliner i Tamara posaran la banda sonora a les festes d'octubre d'Orpesa

L'Ajuntament anuncia els plats forts d'aquesta edició de festejos en honor a la Verge de la Paciència, uns espectacles que tindran lloc els dies 7 i 8

13 de agosto de 2022 Redacció Redacció
Conciertos fiestas cotubre 2022

El municipi d'Orpesa ha començat els preparatius de la programació de les festes patronals de la localitat que se celebraran el mes vinent d'octubre en honor a la Verge de la Paciència. I, com tots els anys, ha anunciat un dels plats forts de la seua agenda festiva amb els dos concerts ‘estrela’ que serviran per a amenitzar dues nits d'altura per al públic jove i els més majors.

El primer dels concerts tindrà lloc el 7 d'octubre de la mà de Tamara; la sevillana presentarà als seus seguidors el seu últim disc titulat ‘Muero por verte’. L'endemà, el músic i compositor català Nil Moliner delectarà al públic amb el seu tour ‘Nuestra locura’. Tots dos concerts se celebraran en el recinte multiusos de la localitat, a les 23.00 hores.

Totes aquelles persones interessades a assistir a algun d'aquests dos esdeveniments musicals podran fer-ho de manera totalment gratuïta, encara que per a gaudir de l'espectacle de Tamara caldrà reservar invitació, a partir del mes de setembre.

Lo más visto