Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'aeroport de Castelló avança en la desestacionalització amb la programació de sis rutes regulars en la pròxima temporada hivernal

Les noves connexions de Madrid i Dublín, al costat del manteniment d'altres quatre rutes, reportaran un rècord de freqüències a l'hivern

General 13/08/2022 Redacció Redacció
220810_POL_foto_aerocas

L'aeroport de Castelló avança en el seu objectiu de desestacionalizar el trànsit comercial i operarà durant la pròxima temporada hivernal -que comprén de final d'octubre a final de març- sis rutes regulars, que generaran un total de 15 freqüències setmanals, xifra rècord per a la instal·lació en aquest període de l'any.

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha destacat l'objectiu de l'aeroport de sostindre el trànsit de passatgers al llarg de tot l'any, “a fi d'equilibrar l'activitat comercial en les temporades d'hivern i estiu, contribuint d'aquesta manera a la desestacionalització del sector turístic”.

Segons ha assenyalat, la pròxima campanya d'hivern “serà la millor en termes d'activitat comercial, gràcies al manteniment d'algunes de les actuals rutes i l'entrada en funcionament de les noves connexions de Dublín i Madrid”.

Així, durant els cinc mesos de la temporada hivernal continuaran operant les dues rutes de Londres, totes dues amb dues freqüències setmanals, i les de Bucarest i Brussel·les, també amb dos vols a la setmana. El 30 d'octubre s'incorporarà la de Dublín  i el 31 d'octubre la de Madrid, amb cinc freqüències setmanals.

Per tant, l'aeroport de Castelló sumarà en la pròxima campanya d'hivern sis connexions regulars amb 15 freqüències setmanals, el registre més alt en aquesta època en la trajectòria de la infraestructura.

La directora general ha incidit en el “salt qualitatiu” que suposarà l'entrada en funcionament de la ruta de Madrid, “ja que multiplicarà la connectivitat des d'i cap a Castelló”. En aquest sentit, ha recordat que aquesta línia permetrà enllaçar amb 86 destinacions nacionals i internacionals a través de l'aeroport de Madrid-Barajas.

Estiu de rècord

D'altra banda, Blanca Marín ha manifestat la seua satisfacció amb l'evolució de la temporada estival, “la millor de l'aeroport en termes de passatgers”. Prova d'això és que al juny i juliol s'han obtingut els millors registres mensuals en la història de la base castellonenca. 

Te puede interesar

IMG_2222

El Pacte Territorial dona suport als artesans en la iniciativa "Comboi Market"

Redacció
General 21/07/2023

Organitzada per emprenedors de la Plana Baixa Artana, municipi consorciat en el Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa, acollirà diumenge que ve, 23 de juliol, la primera edició de Comboi Market, una iniciativa per a donar a conéixer els projectes artesanals de persones emprenedores de la Serra d’Espadà

Lo más visto

Newsletter