Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola amplia la programació en el dia del seu patró, Sant Roc

La Regidoria de Festes ha presentat les activitats que es duran a terme com a festeig del dia de Sant Roc, patró de la localitat, el pròxim dia 16 d'agost

General 12/08/2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-08-11 at 10.38.46 AM

Com és tradició, a les 11h tindrà lloc la missa en la parròquia de Santa Maria, després de la qual se celebrarà l'habitual processó pels carrers del nucli fins a la plaça que porta el nom del mateix sant, on es realitza l'ofrena floral en la fornícula que es troba allí situada.

La novetat d'enguany és la programació que s'amplia a la vesprada, a partir de les set, amb el gran parc d'animació infantil que se situarà en el passeig marítim, al costat de la font Camilo José Cela. A partir de les deu de la nit, en el mateix passeig, tindrà lloc l'actuació de Palo Domado i tancarà l'agenda del dia, a les 23.30h, l'actuació de Valiente Bosque, en la mateixa ubicació.

"Hem volgut ampliar l'habitual programació, reforçant el festeig d'aquesta jornada especial amb activitats per a tots els públics i totalment gratuïtes" ha explicat l'edil de l'àrea, Ramón Simó, il·lusionat amb la recuperació i ampliació de la festa.

Per part seua, l'alcalde, Andrés Martínez, ha felicitat la iniciativa de la Regidoria que està també treballant a ultimar la programació de les festes en honor a la patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana, "tenim un poble ric en tradicions que volem potenciar, promocionar i continuar posant en valor perquè perduren i continuen arrelant en les generacions futures amb la il·lusió i devoció que les van viure els nostres avantpassats i amb la qual ho fem avui" ha assegurat.

Te puede interesar

Presentacio_logo_papa_luna_1

Peníscola posa imatge a l'Any Papa Luna

Redacció
Cultura 29/03/2023

El consistori ha creat un logotip que ha integrat en la seua imatge corporativa i projectarà en cadascuna de les seues comunicacions institucionals per a testificar el seu compromís amb la divulgació de la seua condició de Ciutat Pontifícia

Lo más visto

Newsletter