Nules ja té cartell anunciador del 75 aniversari de la fira agrícola

El guanyador del concurs de disseny del cartell rebrà un premi de 600 euros

General 13 de agosto de 2022 Redacció Redacció
CARTELL LXXV FIRA AGRÍCOLA (1)

Nules compta ja amb el cartell anunciador del 75 aniversari de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola, una fira que l’any passat va ser declarada per la Generalitat Valenciana com a Festa d’Interès Turístic Autonòmic.

 

José Luis Pulido Calvo ha sigut el guanyador del concurs de disseny del cartell commemoratiu de la Fira Agrícola que se celebrarà els dies del 15 al 18 de setembre. De manera que, el guanyador rebrà un premi de 600 euros, així doncs cal assenyalar, a més, que al concurs s’han presentat un total de 33 treballs que s’exposaran a la fira per a que les persones visitants  puguen votar el cartell més popular que també rebrà un premi especial.

 

El regidor d’Agricultura, César Estañol, explica que “amb aquest concurs s’ha tingut en compte, entre d’altres, la posada en valor dels 75 anys de trajectòria de la fira agrícola”.

 

Com a novetat també per a aquest 75è aniversari la fira comptarà amb una exposició de fotografies amb la qual es vol fer un recorregut amb imatges de tots aquests anys, “demanem a aquelles persones que tinguen fotos de la fira que les porten a l’ajuntament per a que es puguen escanejar i així exposar-les a la fira”.

 

Amb tot, des de la regidoria d’Agricultura es remarca que les persones que col·laboren rebran un detall commemoratiu de la LXXV Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola, per tant les fotografies que es porten han d’anar en un sobre amb el nom i cognom complet i número de telèfon de la persona propietària de les fotografies.

 

 

Igual que en edicions anteriors, la fira comptarà amb un ampli programa d’activitats i actes com ara la tradicional exposició de productes del camp, per aquest motiu des de la regidoria d’Agricultura es manifesta que el veïnat de Nules interessat ho ha d’indicar també a l’ajuntament “abans del dia 7 de setembre per a poder així reservar l’espai per a aquests productes”, matisa Estañol.

 

Te puede interesar
Lo más visto