Castelló renovarà la flota de Policia Local i Mobilitat Urbana amb 42 nous vehicles

L'Ajuntament adjudica per dos milions d'euros l'arrendament dels cotxes policials fins a finals de 2026

General 14 de agosto de 2022 Redacció Redacció
Octavio Traver Policía Local

L'Ajuntament de Castelló ha aprovat l'adjudicació de l'arrendament sense opció a compra de 42 vehicles totalment equipats amb destinació a la Policia Local i als i les Agents de Mobilitat Urbana per un import de dos milions d'euros més IVA fins a novembre de 2026. El regidor de Seguretat Pública i Emergències, Octavio Traver, ha explicat que amb aquesta substitució de vehicles “es millorarà la dotació policial i amb això el servei a la ciutadania”.

En concret, s'ha adjudicat l'adquisició mitjançant aquesta modalitat de 15 vehicles patrulla amb kit de detinguts i altres 12 sense kit de detinguts, 5 vehicles sense distintius policials (camuflats), 2 vehicles, 5 vehicles tipus furgó mixt de 3 o 6 places i un altre vehicle tipus furgó adaptat per al transport de bicicletes, un vehicle tipus buggy per al servei de platja, i un vehicle tot terreny amb destinació a la secció de medi ambient i protecció animal.

Traver ha recordat que “l'arrendament constitueix la fórmula més eficient per a donar resposta a les necessitats específiques que requereix el servei, ja que permet la renovació i actualització de la flota de manera periòdica optimitzant el servei públic a la ciutadania i sense necessitat d'atendre els costos de manteniment”. A més, s'ha tingut en compte el destí del vehicle, les necessitats traslladades des del cos policial, així com criteris d'eficiència energètica.

L'Ajuntament destinarà aquest any 86.300 euros (IVA inclòs) i està previst destinar 517.798 euros cada anualitat de 2023 a 2025, així com 431.498 euros fins a novembre de 2026.

Te puede interesar
Lo más visto