Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Patricia Puerta visita el taller de la Diputació dirigit a mancomunitats i ajuntaments per a la futura guia de bones pràctiques dels serveis socials

La vicepresidenta desitja que mitjançant aquesta iniciativa es generen nous projectes per als serveis socials de les comarques i municipis de Castelló

General 14/08/2022 Redacció Redacció
20220810_113855

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló i titular de l'àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, s'ha acostat aquesta setmana a l'edifici de Noves Dependències de la institució provincial per a assistir a la sessió inicial del taller de bones pràctiques de serveis socials de la Diputació.

La iniciativa està dirigida a les persones coordinadores d'aquests serveis als ajuntaments i mancomunitats de la província per tal de crear posteriorment la guia provincial de bones pràctiques dels serveis socials.

Allí, la vicepresidenta ha desitjat “que servisca perquè ajuntaments i mancomunitats avancen en el desenvolupament dels seus serveis socials intercanviant informació i incorporant projectes innovadors i d'interés”. A més, Puerta ha ressaltat la necessitat de “compartir, i generar dinàmiques positives que arriben a les diferents comarques i municipis del nostre territori”.

El taller finalitzarà al desembre, quan els assistents presentaran el seu projecte o treball de bones pràctiques per a confirmar aquesta guia. D'aquesta manera, una vegada recopilada la informació, es procedirà a la seua elaboració, alineada amb l'Agenda 2030 i els ODS. També s'activarà una proposta de creació d'una base de dades de bones pràctiques per a allotjar-la en la pàgina web de la Diputació de Castelló.

Te puede interesar

sectorial persones

L'alcalde José Benlloch ha expressat el seu compromís en donar veu i protagonisme a les entitats socials de Vila-real per a continuar impulsant una transformació de la ciutat centrada en el benestar.

Redacció
Política 03/05/2023

Durant la jornada, que ha comptat amb la participació del diputat autonòmic Carlos Laguna, l'alcalde José Benlloch ha presentat a les entitats socials a Toni Marín. Toni Marín és un especialista en polítiques de benestar social i formarà part de l'equip de Benlloch per a la pròxima legislatura com a candidat en el número 7 de la candidatura.

Lo más visto

Newsletter