El Rototom recupera el ritme i mira ja al seu equador amb públic de 77 països recorrent Benicàssim

A causa de la suspensió parcial de la programació ahir pel vent, els assistents amb entrada del dimecres 17 podran validar la seua polsera en l'accés al recinte per a gaudir de la jornada de hui dijous

General 18 de agosto de 2022 Redacció Redacció
659e726f-992d-c559-e84d-8ce792bb5420

El Rototom Sunsplash continua bussejant en aqueix viatge sonor que alimenten les 73 hores de música i els més de 80 concerts i sessions en els seus sis escenaris que donen pols a la seua 27a edició. Ho fa després de l'aturada parcial de la programació pel temporal de vent del dimecres a la nit, que va portar al desallotjament del recinte per motius preventius i per a assegurar el benestar de públic, artistes i equip. Afortunadament no s'ha produït cap incident ni mal de tipus personal. Totes les infraestructures han sigut revisades i a partir de les 14.00 hores les instal·lacions obriran de nou les seues portes. Els assistents amb entrada d'ahir podran validar la seua polsera en els mateixos accessos al recinte per a gaudir de la jornada de hui dijous. 

El festival internacional reggae recupera així el ritme per a aconseguir aquest divendres, 19 d'agost, el seu equador amb xifres que avalen que les ganes de retrobament en aquesta ciutat planetària en la qual s'ha convertit el recinte de concerts de Benicàssim, es poden veure, i tocar.

Més de 28.000 persones van abrigallar l'estrena del Rototom Sunsplash el primer dia (16 d'agost) en una jornada que va vibrar en el musical amb Damian Marley, The Skatalites i Natiruts. Público de 77 nacionalitats s'ha desplaçat fins a Benicàssim per a gaudir del festival. Espanya, França, Itàlia, Alemanya i el Regne Unit lideren el llistat de procedència de les persones assistents, arribades dels cinc continents: de l'Uruguai a Kenya, Tailàndia, Haití, Egipte, Nova Zelanda, Islàndia, Indonèsia, Trinitat i Tobago o Vietnam.

Te puede interesar
Lo más visto