Nules instaura mesures per a tindre unes festes segures i lliures d'abusos i agressions sexistes

Instal•larà Punts Violeta en el mesó de la tapa i en el recinte de festes

General 21 de agosto de 2022 Redacció Redacció
IMG_8730

Nules comptarà també aquest any amb Punts Violeta en alguns dels actes de les festes patronals de Sant Bartomeu que tindran lloc els dies del 19 al 28 d’agost, amb els quals es pretén conscienciar la ciutadania que cal el compromís de tots i totes per a gaudir dels espais festius amb seguretat i llibertat.

 

En concret s’instal·larà Punts Violeta Preventius al mesó de la tapa totes les vesprades dels dies del 20 al 27 d’agost “en aquest punt es donarà informació sobre els Punts Violeta com espais de sensibilització i prevenció, on a més es repartiran flyers informatius elaborats expressament per a les festes i hi haurà activitats lúdiques per conscienciar la població com un photocall”, explica la regidora de Polítiques d’Igualtat, Rosa Ventura.

 

Així mateix, l’altre Punt Violeta s’instal·larà al recinte de festes per les nits en horari de 00.30 a 6.30 hores, de fet en aquest punt a més de proporcionar informació també s’atendrà a qualsevol persona que ho necessite.

 

Tapa gots

“Per unes festes segures” és doncs el lema que l’Ajuntament de Nules utilitzarà en aquesta campanya programada per a aquestes festes, en la que s’inclou també el repartiment de tapa gots, “per evitar així que es puga abocar a la beguda qualsevol tipus de substància”, comenta Ventura. 

 

Sobre això, la regidora de Polítiques d’Igualtat comenta que “amb aquesta actuació volem evitar actituds i conductes sexistes que puguen arribar a l’ofensa, la intimidació o fins i tot a algun tipus d’agressió en el transcurs de les festes patronals”.

Te puede interesar
Lo más visto