Onda inverteix prop de 2 milions d'euros en 2022 per a incrementar la competitivitat del seu parc industrial

La inversió correspon només al primer semestre i es preveu superar les xifres de l'any anterior

Economía 25 de agosto de 2022 Redacció Redacció
Onda_02

L'Ajuntament d'Onda continua treballant en la millora del seu parc industrial a través d'una important inversió en la zona. D'aquesta manera, només en el primer semestre de 2022, s'han invertit un total d'1.800.121 euros, destinats a les àrees Miralcamp, Sud-13, Els Forques, Corral Roig, La Trencadella, El Colador, El Colomer, El Romeral, Sis Quarts, El Palmerar i Baixador de Betxí.

Amb l'objectiu de dinamitzar l'economia de la ciutat, incrementar la competitivitat entre les empreses, crear ocupació i sumar oportunitats, l'equip de govern municipal ha realitzat una sèrie de millores, entre elles l'adequació de zones verdes, senyalització i identificació de carrers, subministrament d'aigua, enllumenat públic amb llums LED més responsables amb el planeta, creació d'un carril bici, un circuit de cambres connectat les 24 hores amb la Policia Local que millora la seguretat i la instal·lació de fibra òptica.

Així, des que en 2019 es llançara el pla d'acció, Onda Logistic, l'Ajuntament ha continuat sumant aportacions per a millorar el parc industrial. En el passat 2021, l'any es va saldar amb una inversió de 1,9 milions d'euros, i només en la primera meitat d'enguany les xifres són pròximes i van en camí de superar-se.

Sobre aquest tema, la primera edil, Carmina Ballester, ha destacat: “Continuem treballant per a convertir Onda en un dels parcs industrials més competitius del Mediterrani, promovent unes relacions sòlides entre administració i empreses. Perquè Onda és una inversió amb retorn segur”.

Administració facilitadora

L'Ajuntament d'Onda té un propòsit ferm i és el de facilitar la labor de les empreses, ajudant al teixit empresarial al fet que puga desenvolupar la seua activitat en l'entorn més propici. D'aquesta manera, el consistori aporta serveis com ‘Onda Activa Empreses’ per a oferir a les empreses un servei d'intermediació, assessorament i formació especialitzada; i també la recent reeditada Oficina Acceleradora que es compon d'un equip de tècnics especialitzats, que treballen per a la resolució de les demandes de les empreses en la màxima brevetat. Així mateix, l'Agència d'Ocupació Onda Inserida traça ponts entre el teixit empresarial i l'Ajuntament, per a fomentar l'ocupació a la ciutat.

Segona Entitat de Gestió i Modernització

A més, i com a mostra de les sinergies entre empreses i govern municipal, Onda compta amb una Entitat de Gestió i Modernització (EGM), i està en procés de constituir la segona. Aquesta col·laboració públic-privada és una pionera aposta de l'Ajuntament d'Onda que sorgeix amb el propòsit d'augmentar la competitivitat i aconseguir una gestió professional en la zona.

Te puede interesar
Lo más visto