Onda promou la inserció laboral de veïns desocupats amb ajudes de fins a 4.000 euros

L'Ajuntament ofereix ajudes per a la contractació de majors de 50 anys i persones en risc d'exclusió social

Economía 23 de agosto de 2022 Redacció Redacció
Onda Inserta - Cursos

L'Ajuntament d'Onda, en la seua aposta per la inserció laboral dels veïns del municipi ofereix importants ajudes, de fins a 4.000 euros, a aquelles empreses i companyies que incorporen al seu equip treballadors de la ciutat.

La línia d'Ajudes al Foment de la Contractació, s'inclou dins del Programa Municipal d'Ocupació, i la seua posada en marxa persegueix la contractació per part d'empreses situades en l'àmbit territorial d'Onda de persones desocupades empadronades a la ciutat, pertanyents a col·lectius com a persones amb diversitat funcional igual o superior al 33%, majors de 50 anys, persones sense experiència laboral o que busquen la seua primera ocupació i majors de 18 anys en risc d'exclusió social.

Sobre aquest tema, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha destacat: “Des de l'equip de govern municipal ens vam comprometre a dinamitzar l'economia, enfortir el teixit empresarial i ajudar a tots els veïns a tindre una oportunitat laboral”. “Gràcies a aquestes ajudes podem retindre el talent dels ondenses i sumar valor a les empreses”, ha afegit Ballester.

La quantia d'aquestes ajudes varia segons el tipus i duració del contracte, així com el col·lectiu contractat. Les empreses interessades a optar a aquesta línia d'ajudes poden presentar les seues sol·licituds fins al 30 de setembre a través de la seu electrònica de www.onda.es

Onda Inserida

En paral·lel, el consistori ofereix els serveis de l'Agència d'Ocupació municipal ‘Onda Inserida’ a totes les empreses situades en el municipi. D'aquesta manera, es realitzen cursos a la carta atenent les peticions dels empresaris amb l'objectiu de formar i preparar als ondenses per a poder exercir les funcions que els assignen en les empreses. Així mateix, es manté un contacte estret amb les empreses per a poder presentar candidatures de manera ràpida i agilitar els processos de contractació.

Te puede interesar
Lo más visto