Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Xilxes finalitza les Festes de Sant Roc amb èxit de participació en els diferents esdeveniments de la setmana

La nit de paelles, el teatre o els inflables aquàtics són algunes de les activitats amb major afluència de públic durant els festejos

General 24/08/2022 Redacció Redacció
Panoram2_Chilches

Xilxes ha finalitzat les Festes de Sant Roc amb gran èxit de participació en tots els esdeveniments de la programació, des de la nit de paelles en la qual es van registrar 2000 inscripcions, fins al teatre o la “Festa Eivissenca” organitzada per l'Associació de Jubilats, que van comptar tots dos actes amb l'assistència de més de 500 persones.

Totes les activitats programades durant els festejos es van desenvolupar amb normalitat i, a més, no van deixar de costat a ningú per l'ampli   ventall de propostes. 

L'esport ha destacat en aquesta setmana festiva amb l'organització d'esdeveniments com la jornada de volei platja, les carreres populars, la “Festibici” o la partida professional de pilota valenciana, que han reunit a centenars  d'aficionats.  Així mateix, novetats com els inflables aquàtics instal·lats a les platges del municipi han rebut un
bon acolliment per part dels més joves.

Te puede interesar

cartel charla

La professora Sacramento Pinazo-Hernandis impartirà una conferència a la Diputació de Castelló sobre la participació de les persones majors en la presa de decisions.

Redacció
General 17/05/2023

La xarrada sobre la participació de les persones majors en la presa de decisions, organitzada per la Plataforma Castelló per la Justícia i contra la Corrupció i l'Associació de Convivència Parc Lledó, tindrà lloc el dimecres 17 de maig a les 19.00 hores en el Saló de Recepcions del Palau Provincial de Castelló.

rp_turisme

El departament de Turisme està organitzant una celebració especial per al Sant Joan mariner, que inclourà una Fira de Productes Gastronòmics.

Redacció
General 25/05/2023

Per a la jornada del 24 de juny, en el marc de la celebració del Sant Joan mariner, està programat un passeig en barca en dos torns, un al matí i un altre a la tarda. A més, al passeig de Manuel Azaña es muntarà una Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat, on es podrà gaudir i degustar dels sabors locals i dels productes de la zona.

Lo más visto

Newsletter