Més de 80 entitats s’adherixen al servei postal de la Diputació de Castelló

El servici s'ha adjudicat a Correus per un import d'1.619.653,53 euros

General 26 de agosto de 2022 Redacció Redacció
_DSC5501

Un total de 83 entitats, d'elles 77 són ajuntaments de la província, s'han adherit al servei postal de la Diputació de Castelló que ha sigut adjudicat a la Societat Estatal de Correus i Telègrafs, SA (Correus) per un import d'1.619.653,53 euros. Així s'ha donat a conèixer hui en la Comissió Informativa de Bon Govern i Especial de Comptes on s'ha ratificat la proposta que es durà al pròxim plenari.

A través d'aquest acord, la Diputació de Castelló facilitarà als ajuntaments i entitats adherits --com mancomunitats, centres de formació i centre turístics-- la gestió del servei de correu postal amb una subvenció econòmica que suposarà una rebaixa en el cost d'aquest servei per part de les entitats adherides.

El servei inclou els enviaments postals de cartes ordinàries, també les urgents, la carta certificada, la carta certificada urgent i notificacions administratives. També inclou el paquet postal i publicorreu.

El diputat d'Hisenda, Recaptació i Recursos Humans, Santiago Agustí, ha assenyalat que, amb aquest acord entre la Diputació de Castelló i Correus «ajudem a les entitats locals a donar un servei de qualitat i competitiu amb relació a la correspondència, la qual cosa es tradueix en millores en el dia a dia de la gent del territori».

Cal assenyalar que la duració de l'acord marc de servicis s'estableix en un any des de la formalització d'aquest, amb possibilitat de pròrroga, per períodes màxims anuals, i per un màxim d'uns altres dos anys.

Te puede interesar
Lo más visto