Onda es continua consolidant com a destinació turística i familiar

L'Ajuntament prepara la recta final de la campanya ‘Un Estiu al Castell’ amb activitats per a tota la família

General 29 de agosto de 2022 Redacció Redacció
Onda - Castillo (1)

Onda continua afermant-se com a destinació turística i familiar amb grans atractius com el Castell de les 300 Torres, la primera fortalesa accessible de la província de Castelló i el seu centre històric. Així ho demostren les xifres recollides per l'oficina municipal de Turisme que ha registrat més de 9.000 visites durant l'època estival. A més, en el que va de 2022 ja s'han sumat més de 18.800 visites.

Durant els mesos d'estiu, ondenses i visitants han pogut gaudir de multitud d'activitats culturals, musicals i infantils, organitzades per les regidories de Turisme i Cultura com ‘Ple de titelles’ i un Festival de Circ, així com d'originals activitats com ‘Onda sota les estreles’. A més, enguany, l'equip de govern municipal ha recuperat la Fira Medieval en tota la seua esplendor amb llocs de venda, tornejos a cavall i una infinitat d'activitats per a tota la família.

Sobre aquest tema, la regidora de Promoció Econòmica d'Onda, María Baila, ha destacat: “Des d'aquest equip de govern continuem impulsant la imatge d'Onda i el seu patrimoni cultural per a atraure visitants i a totes les famílies que busquen un lloc en el qual gaudir de les vacances”.

Un Estiu Al Castell

Durant el mes de setembre arrancarà la recta final de la campanya que ha posat en marxa el consistori amb l'objectiu d'atraure més turistes. El dissabte 3 de setembre tindrà lloc una ruta poètica en la qual es repassaran els poemes d'Anna Rebeca Mezquita i Ibn Al-Abbar. Per part seua, el dissabte 10 de setembre, les famílies més aventureres podran gaudir de l'activitat d'arqueologia en família que inclou una visita guiada per als adults i un taller per als més xicotets de la casa.

A més, el dissabte 17 de setembre dos divertits personatges recorreran els carrers del centre històric per a comptar totes les curiositats del municipi gràcies a una visita teatralitzada; i el fermall d'or el posarà una visita guiada a la Cova de l’Algepsar que tindrà lloc el dissabte 24 d'agost.

Totes les persones que estiguen interessades a realitzar alguna d'aquestes activitats poden reservar la seua plaça, de manera gratuïta, a través del correu electrònic [email protected] o telefonant al 964 60 28 55.

Te puede interesar
Lo más visto