Onda reuneix penyes, emboladors i pastors per a coordinar la seguretat durant la Fira 2022

L'Ajuntament gestiona els festejos taurins i anuncia la creació d'un coordinador de corrals

Cultura 30 de agosto de 2022 Redacció Redacció
Onda - Fira

L'Ajuntament d'Onda ha reunit aquesta vesprada a la junta de festes, representants de les penyes organitzadores de bous, emboladors i pastors amb l'objectiu de traçar un full de ruta en comú que ajude a garantir l'organització i seguretat durant els festejos taurins que se celebraran el mes d'octubre, durant les festes de la Fira d’Onda 2022.

En la reunió també han participat el director de festejos de la localitat, Miguel Ángel Izquierdo, el director de lídia, Vicent García Guerrita, el responsable dels pastors, Carlos Alfaro; i el responsable de les infraestructures taurines, Rubén Fabra. En ella, s'han tractat temes com els horaris i pautes que s'hauran de seguir a fi de millorar l'organització de cada acte i els tràmits administratius que s'han de presentar.

Per a reforçar la seguretat i professionalitzar la part de torils, la tinenta d'alcalde de l'àrea de Cultura i Festes d'Onda, María Prades, ha anunciat que enguany es crearà la figura del coordinador de corrals. L'encarregat de realitzar les seues funcions serà el llorejat retallador Sergio Delgado, una de les màximes figures de la retallada, qui estarà en contacte amb els responsables de cada penya organitzadora.

A més, en la Fira d’Onda es continuarà comptant amb un ampli dispositiu de seguretat que vetlarà perquè cap menor accedisca al recinte taurí durant els festejos. Així mateix, s'ha sol·licitat la implicació de les penyes que embolen bous per a complir amb tots els horaris i protocols pertinents.

En aquest sentit, Prades ha destacat: “Des d'aquest equip de govern municipal farem tot el que siga a la nostra mà per a ajudar a tothom de la festa a organitzar uns festejos el més segurs possibles”. “Estem preparats perquè ondencs i visitants puguen gaudir de les nostres festes”, ha afegit.

Te puede interesar
Lo más visto