Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló organitza una jornada de voluntariat ambiental per a posar en valor l'ecosistema del Molí la Font

Transició Ecològica programa el taller d'educació ambiental aquest dissabte 3 de setembre

General 30/08/2022 Redacció Redacció
21-08-2022 tortugues

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat aquest dissabte 3 de setembre una jornada de voluntariat ambiental per a posar en valor l'ecosistema del Molí la Font. L'activitat abordarà una inspecció fluvial i una anàlisi ecològica de l'espai. Les persones interessades a participar es poden inscriure en el correu electrònic [email protected].


“Des de la Regidoria de Transició Ecològica hem organitzat aquest estiu en col·laboració de la FundacióLimne una sèrie d'activitats d'educació ambiental en el Molí la Font per a reforçar la implicació de la ciutadania en els valors naturals d'aquest espai i la Marjaleria”, ha afirmat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, que ha subratllat que la jornada d'aquest dissabte conclou el programa estival després de les iniciatives dutes a terme sobre la colònia de rates penades i tortugues aquàtiques.


La cita d'aquest dissabte començarà a les 10.30 hores i ensenyarà als assistents a realitzar una diagnosi d'un tram d'ecosistema fluvial, mitjançant la metodologia de la inspecció de riu. Es valoraran paràmetres físic-químics, biològics amb la identificació de macroinvertebrats. En acabar la formació, els participants podran optar a formar un grup de voluntariat i afegir-se al Projecte Ríos.


Amb els tallers impulsats en el Molí la Font la Regidoria de Transició Ecològica té l'objectiu d'involucrar a la població en la conservació dels sistemes aquàtic, així com fomentar els hàbits naturalistes en els més xicotets.


Les quatre jornades promogudes sobre les ratapinyades i les tortugues aquàtiques van completar l'aforament establit, amb un total de 70 assistents.

Te puede interesar

_DSC7539

La Diputació haja aprovat un conveni de 150.000 euros per a promocionar turísticament els pobles de l'Alt Palància que van resultar afectats per l'incendi de l'any 2022.

Redacció
General 16/05/2023

aquesta aportació de 150.000 euros prové del Patronat Provincial de Turisme i serà gestionada per la Mancomunitat Intermunicipal de l'Alt Palància. Aquesta col·laboració entre diferents institucions demostra un esforç conjunt per a reforçar el sector turístic en aquesta zona i ajudar a compensar els efectes negatius de l'incendi sobre l'economia local.

Lo más visto

Newsletter