Els Concerts al Templet reuneixen a les bandes de Castelló al Grau i el Ribalta

La Banda Municipal obri divendres 2 un cicle que cita les associacions musicals del Grau, Castellonenca, San José de Calasanz, UJI i Castàlia

31 de agosto de 2022 Redacció Redacció
22112021 Veronica Ruiz-02

La Banda Municipal de Castelló, juntament amb les cinc associacions musicals de la ciutat, composen el programa del cicle de Bandes al Templet que s’obre aquest divendres i fins el 30 d’octubre als templets del Grau i del parc Ribalta. En total, uns 300 musics, amb les formacions al complet, pujaran a l’escenari cada divendres de setembre i els diumenges d’octubre, amb uns programes populars i per a tots els públics.


La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha assenyalat que “arranquem l’últim trimestre cultural de l’any amb les associacions bandístiques de la ciutat, i amb la Banda Municipal com a referent cultural de Castelló”. “Seran actuacions obertes a totes els públics tant al templet del Grau com al del parc Ribalta de Castelló, i que difondran la música de banda com a eix vertebrador de la cultura valenciana més arrelada”, ha explicat la regidora.


La Banda Municipal enceta la programa aquest divendres 2, a les 20.00 hores, al Templet del Moll de Costa del Grau, on actuaran la Unió Musical Castellonenca el proper dia 9, la Unió Musical San José de Calasanz el dia 23, i, la Unió Musical del Grau el dia 30. A l’octubre, el cicle es trasllada al templet del parc Ribalta, amb tres diumenges de concerts que tornarà a obrir la Banda Municipal, el dia 2, seguida de la Banda UJI el 23, i tancant el cicle, la Unió Musical Castàlia el dia 30.

Lo más visto