Castelló manté obert fins al 15 de setembre el termini per a presentar-se el concurs de fotografia Marjaleria Viva

Transició Ecològica reforça la projecció de la riquesa ambiental de l'espai del terme municipal

Cultura 02 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
RMA01122021Marjaleria17

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló manté obert fins al 15 de setembre el termini per a presentar-se al concurs de fotografia digital Marjaleria Viva, una iniciativa organitzada per a realçar la flora i la fauna de la marjal. Les tres primeres imatges obtindran 900, 600 i 400 euros respectivament. Així mateix, hi ha altres dues categories especials; una a la millor fotografia juvenil, amb un lot de material fotogràfic valorat en 500 euros i una altra de Difusió en xarxes socials, de 400 euros de premi, a la millor obra que es publique en Instagram amb l'etiqueta #MarjaleriaViva.

El departament que dirigeix Fernando Navarro ha centrat enguany el concurs de fotografia en la Marjaleria per a “reforçar la vinculació de la ciutadania amb un dels llocs més emblemàtics del terme municipal i subratllar la importància de la conservació de la seua biodiversitat”.

Les persones interessades a participar poden consultar les bases i l'escrit de sol·licitud en el web castello.es, en la secció de Medi Ambient. Les propostes s'han de presentar en el correu electrònic [email protected].

Un jurat format per representants de l'Ajuntament, Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat i de l'àmbit professional de la fotografia determinaran les 12 millors fotografies presentades, que formaran part de l'exposició la Marjaleria Viva i que rebran una caixa de productes locals valorada en 70 euros. D'aquestes dotze, es triaran 5 que abastaran les cinc categories:Tres primers premis més els guardons a la millor fotografia juvenil i a la difusió en xarxes socials. Aquesta última serà la que més “me gusta” reba en Instagram.

Te puede interesar
Lo más visto