Deu bous configuren el cartell taurí de les festes patronals d'Almenara

L'ajuntament oferirà cinc exemplars, l’ACT Los Armónicos dos, la Penya Joventut Taurina altres dos i un l’ACT El Morrillo

Cultura 02 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
cartellbousajuntament

Un total de 10 bous “cerrils” s'exhibiran en les festes patronals d'Almenara en les quals es recuperarà la normalitat, tornant els cadafals i les penyes al recinte després de la pandèmia i els actes habituals en aquestes dates en les quals l'activitat taurina és bàsica en les celebracions, tal com ha assenyalat l'alcaldessa de la localitat, Estíbaliz Pérez.

Destacar que cinc dels bous estaran patrocinats per l'Ajuntament d'Almenara pertanyents a les ramaderies de Peñajara, Fuente Ymbro, Los Millares, Los Galos, i Jandilla. Els altres cinc bous estaran patrocinats per les penyes taurines locals. Així, l’ACT Los Armónicos oferirà dos bous, un de Samuel Flores i un altre de Vegahermosa; l’ACT El Morrillo un bou de Fuente Ymbro i finalment la Penya Joventut Taurina oferirà dos exemplars més, un de Celestino Cuadri i un altre de Domínguez Camacho.

L'alcaldessa d'Almenara ha destacat que “amb la recuperació de la normalitat, tornarem a gaudir dels actes taurins com de costum en les nostres festes, unes celebracions tradicionals i molt esperades a Almenara per a les quals tenim cinc “bous del poble” i altres cinc aportats per les diverses penyes, a les quals agraïm la seua col·laboració”.

Per part seua, la regidora de festes, Débora Marín, ha destacat “l'aposta de nou per ramaderies de prestigi per a les celebracions d'enguany, que són molt esperades”. A més també ha volgut posar en valor “la gran col·laboració de l’ACT Los Armónicos, l’ACT El Morrillo i la Penya Joventut Taurina que un any més aporten actes taurins per a les festes d'Almenara”.

 

Te puede interesar
Lo más visto