Onda Inserida prepara setembre amb una àmplia agenda formativa per a fomentar l'ocupabilitat dels onders

L'Agència d'Ocupació organitza activitats formatives adaptades a les exigències del mercat laboral

General 04 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
Onda Inserta prepara septiembre con una amplia agenda formativa para fomentar la empleabilidad de los ondenses (1)

L'Agència d'Ocupació, Onda Inserida, encara el mes de setembre amb grans novetats. Fins a huit accions formatives s'han difós en les últimes setmanes amb l'objectiu de formar als onders, desenvolupar les seues capacitats, aptituds i coneixements; i ajudar-los a afrontar el món professional més preparats i capacitats.

D'aquesta manera, segons les demandes del mercat laboral i les exigències traslladades per part de les empreses a l'equip de professionals de l'agència, s'ha llançat un ampli ventall de cursos enfocats cap al sector ceràmic, logístic i citrícola, especialment, encara que també centrats en el maneig de les eines informàtiques, sobretot, pel que fa a la cerca d'ocupació a través d'aquestes.

En aquest sentit, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha volgut destacar la gran labor que realitzen els professionals de l'Agència d'Ocupació: “Des de l'Ajuntament d'Onda treballem per a oferir als onderss una formació de qualitat que els ajude a augmentar les possibilitats d'inserció en el món laboral”.

Nous cursos formatius

L'equip de govern municipal ha apostat per la formació a la carta, atenent les peticions de les empreses. Un exemple d'això és un curs de maneig de carretó en el qual l'alumnat podrà obtindre el carnet i un curs d'operari/a de treballs en altura. A més, enfocat cap al sector de la logística i davant l'arribada de grans companyies, l'Agència aposta per la formació en la gestió de magatzem, així com en les tasques de producció i aprovisionament.

També s'ha llançat una activitat formativa enfocada cap al sector de l'administració, l'objectiu de la qual és que els participants puguen aprendre i millorar les competències lingüístiques d'Inglés, un curs d'higiene alimentària i manipulació d'aliments, així com cursos d'ofimàtica i aplicacions telemàtiques amb la finalitat d'ajudar als onders a conéixer el funcionament dels portals d'ocupació.

Les persones interessades a inscriure's a alguna de les activitats formatives, poden fer-ho a través del següent enllace https://bit.ly/3kf2hjp o visitant l'Agència d'Ocupació d'Onda Inserida.

Te puede interesar
Lo más visto