El festival Mar Flamenc d'Oropesa atrau a més de 1.000 persones amb Karime Amaya i Remedios Amaya

La localitat ha acomiadat hui la tercera edició amb una jornada dedicada als més joves

05 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
DSC_0027

El municipi d'Oropesa ha clausurat aquest diumenge una tercera edició del festival Mar Flamenc d'allò més participativa. L'espectacle de la balladora Karime Amaya i el concert de la cantaora Remedios Amaya va atraure anit fins a la plaça de bous de la localitat a més de 1.000 assistents que van vibrar en la jornada central d'aquesta cita musical. 

La plaça de l'Església, situada en ple barri antic, ha acollit hui diversos espectacles dedicats als xiquets, xiquetes i joves, com és el cas del taller de ball infantil i l'exhibició de les alumnes de Pr Moviments i Dansa Espanyola de Castelló de Coppelia. El públic ha pogut vibrar amb l'actuació d'Eternes, un espectacle en el qual han mostrat la força i la sensibilitat de la dona en el flamenc, i la balladora Flor del taronger Tortajada, que amb tan sols 16 anys ja s'ha estrenat en diversos dels més reconeguts 'tablaos' d'Espanya. 

La guinda a aquesta jornada de clausura l'ha posada el cantautor José Ortega ‘Manzanita’, fill del cantant Manzanita, que s'ha pujat a l'escenari per a presentar part del seu últim treballe ‘Sombras y Sueños’, un disc en el qual l'artista malagueny aposta per la creació de balades i rumbes amb un aire d'allò més personal.

La regidora de Festes, Jennifer Casañ, s'ha mostrat “molt satisfeta amb la celebració d'aquesta tercera edició, que ha comptat amb artistes de primer nivell que han elevat la qualitat d'un festival que cada any guanya força”. Amb tot, Casañ ha volgut destacar “la gran acceptació per part del públic tant dels concerts de la plaça de bous com dels *tardeos programats” i, com a novetat, la fira flamenca, situada en la plaça de l'Església, “que s'ha convertit durant dues jornades en un autèntic punt de trobada per a tots els amants de l'art flamenc”. 

Lo más visto