Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola espera un 85% d'ocupació turística el mes de setembre gràcies a l'agenda cultural i festiva

L'àrea de Turisme maneja en previsions superar les xifres d'ocupació de l’any passat gràcies a la intensa programació de les Festes Patronals

General 05/09/2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-09-02 at 1.18.32 PM

Peníscola ha finalitzat el segon dels mesos de la temporada alta turística, amb una ocupació mitjana en hotels per damunt del 95%, tal com ha informat l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de la ciutat, dada que confirma el president de l'Agrupació d'Empresaris Turístics (Agretur) Francisco Ribera, qui ha destacat el creixement respecte al mateix període de l’any passat.
Ribera ha destacat que estem parlant "de dades fins i tot millors que les dades d'abans de la pandèmia".
Quant als apartaments turístics les xifres que ha llançat agost se situen per damunt del 92%.

La regidora de l'àrea de Turisme, Raquel París, ha volgut destacar que aquest estiu "el sector ha treballat molt dur per a poder registrar xifres tan positives, tractant de fer front, a més, a un increment extraordinari de costos; la tasca de promoció conjunta i l'ampliació de l'oferta d'activitats han contribuït a tancar juliol i agost amb bones dades i iniciar setembre amb bones sensacions" ha valorat.
Referent a això, Ribera ha incidit en la importància de fer balanç al final de la temporada de la rendibilitat de l'activitat, a conseqüència - precisament - de l'increment de costos per a les empreses turístiques, no obstant això s'ha mostrat satisfet per l'increment substancial en el nombre d'arribades i pernoctacions a la destinació en aquest primer any sense restriccions.


Bones previsions per al mes de setembre

Les previsions per a aquest mes fan augurar la continuïtat de la tendència en positiu d'aquesta temporada turística, tal com ha comunicat Ribera, qui ha apuntat a ocupacions fins a la tercera setmana del mes, de més o menys el 85% als hotels de la ciutat.
La intensa agenda festiva gràcies a les Festes Patronals, sostindrà la demanda - segons valoren fonts municipals - fins al dia 18.
Es manté també l'optimisme amb les previsions per a finals del mes gràcies a les operatives de grups que arribaran en els últims dies als hotels de la localitat.

Te puede interesar

Presentacio_logo_papa_luna_1

Peníscola posa imatge a l'Any Papa Luna

Redacció
Cultura 29/03/2023

El consistori ha creat un logotip que ha integrat en la seua imatge corporativa i projectarà en cadascuna de les seues comunicacions institucionals per a testificar el seu compromís amb la divulgació de la seua condició de Ciutat Pontifícia

Lo más visto

Newsletter