Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Més de 3.000 espectadors gaudeixen a Peníscola del Street Jazz Weekend en la seua segona edició

El públic ha tingut molt bona resposta a l'esdeveniment musical per a gaudir del jazz als carrers, amb ple total en els cinc concerts programats, gratuïts i a l'aire lliure

Cultura - Música 06/09/2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-09-05 at 8.34.27 AM

El Street Jazz Weekend es consolida en la programació cultural de setembre a Peníscola; omplint els carrers de música ‘dixieland’ i ‘swing’ al llarg de tot el cap de setmana de concerts, en els quals s'ha registrat en els cinc programats un ple total.
El divendres va donar principi la celebració del cap de setmana musical amb l'actuació de la ESMUVI Jazz Band per a continuar amb la música de Latin4Fun i el reconegut trompetista David Pastor.
La programació del dissabte ha estat a càrrec de
Sedajazz Octet.
Ha tancat el Street Jazz Weekend la programació d'ahir diumenge amb Chema Peñalver Quartet i l'últim dels concerts, Llatí Blanc Quartet.
"L'afluència de públic ha superat en cada concert la de l'any anterior, la resposta del públic ha sigut extraordinària i hem superat els 3000 assistents en el conjunt de cites que han format part d'aquesta segona edició" ha valorat Jesús Bayarri, organitzador de l'esdeveniment, amb la mirada ja posada en la pròxima edició.

Te puede interesar

Presentacio_logo_papa_luna_1

Peníscola posa imatge a l'Any Papa Luna

Redacció
Cultura 29/03/2023

El consistori ha creat un logotip que ha integrat en la seua imatge corporativa i projectarà en cadascuna de les seues comunicacions institucionals per a testificar el seu compromís amb la divulgació de la seua condició de Ciutat Pontifícia

Lo más visto

Newsletter