Més de 3.000 espectadors gaudeixen a Peníscola del Street Jazz Weekend en la seua segona edició

El públic ha tingut molt bona resposta a l'esdeveniment musical per a gaudir del jazz als carrers, amb ple total en els cinc concerts programats, gratuïts i a l'aire lliure

06 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-09-05 at 8.34.27 AM

El Street Jazz Weekend es consolida en la programació cultural de setembre a Peníscola; omplint els carrers de música ‘dixieland’ i ‘swing’ al llarg de tot el cap de setmana de concerts, en els quals s'ha registrat en els cinc programats un ple total.
El divendres va donar principi la celebració del cap de setmana musical amb l'actuació de la ESMUVI Jazz Band per a continuar amb la música de Latin4Fun i el reconegut trompetista David Pastor.
La programació del dissabte ha estat a càrrec de
Sedajazz Octet.
Ha tancat el Street Jazz Weekend la programació d'ahir diumenge amb Chema Peñalver Quartet i l'últim dels concerts, Llatí Blanc Quartet.
"L'afluència de públic ha superat en cada concert la de l'any anterior, la resposta del públic ha sigut extraordinària i hem superat els 3000 assistents en el conjunt de cites que han format part d'aquesta segona edició" ha valorat Jesús Bayarri, organitzador de l'esdeveniment, amb la mirada ja posada en la pròxima edició.

Lo más visto