La fundació port Castelló aprova el seu nou full de ruta marcat pel seu suport comercial, social i formatiu a PortCastelló

El Patronat nomena gerent de l'entitat a Susana Soria després de la jubilació de Miguel Rojo

General 06 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
pexels-anton-ivanov-10007305

El Patronat de la Fundació PortCastelló ha aprovat hui el nou full de ruta de l'entitat, que marca com a línies estratègiques el suport comercial, social i formatiu a l'Autoritat Portuària de Castelló. En el transcurs de la reunió s'ha nomenat gerent a Susana Soria, després de la jubilació de Miguel Rojo, que ocupava el càrrec des d'octubre de 2015.

D'aquesta manera, la Fundació PortCastelló inicia una nova marxa que permetrà d'una banda enfortir el treball del departament d'Expansió centrat en l'ampliació de línies i trànsits, la comercialització del sòl disponible en la dàrsena sud i la posada en valor internacional del know-how del port. A més, continuarà amb la seua labor d'assistència a esdeveniments, congressos i fires i s'integrarà en el comité comercial de l'Autoritat Portuària per a conjuminar esforços. La Fundació prosseguirà la seua labor de promoció de creuers amb l'objectiu d'atraure aquest tipus de turisme a la província

D'altra banda, la Fundació tindrà un marcat caràcter social mitjançant el desenvolupament d'accions alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i accions de caràcter solidari dins de la ferma aposta de PortCastelló per integrar la Responsabilitat Social amb el desenvolupament de l'activitat comercial pròpia del port. També promourà projectes mediambientals d'interés per a la Comunitat Portuària i donarà un impuls definitiu al projecte Al Port, que té com a fi fomentar l'acostament i diàleg amb la societat a través d'una programació atractiva, dinàmica i d'oci en la seua façana marítima.

Finalment, la Fundació centrarà la seua labor a segellar aliances amb organismes i entitats relacionades amb l'àmbit de la formació en el sector marítim-pesquer, amb la pretensió d'oferir formació pròpia en un futur. Per a això, la Fundació ha anunciat l'inici d'un estudi per a identificar les necessitats formatives de les empreses de la Comunitat Portuària. Cal recordar que el port de Castelló ja ha signat diversos acords per a afermar aquest tipus de formació demandada per les empreses de l'entorn. Entre ells destaca l'aconseguit amb la Cambra de Comerç de Castelló per a oferir cursos de mariner-pescador, així com amb la Conselleria d'Educació per a fer realitat la construcció d'un Centre Integrat de Formació Professional per a potenciar la formació de la família professional marítim-pesquera. A més, s'ha signat un conveni amb la Universitat de Castelló per a impulsar la càtedra SmartPorts.

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha assenyalat que “iniciem una nova etapa en la Fundació PortCastelló, adaptant els nostres objectius a les necessitats actuals de la nostra comunitat portuària, i posant el focus en accions formatives, socials i comercials”.

Te puede interesar
Lo más visto