Cultura convoca la XXIII edició del Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló

La Regidoria de Cultura ha convocat un any més el Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló, amb la temàtica «Flora i fauna de Benicarló». Les obres, que han de ser originals i inèdites, es poden presentar fins al 25 de setembre a les 13.30 h. i optaran a tres premis de 500, 250 i 100 euros.

Cultura 08 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
PUBLICACIÓ (VAL)_ Fotografia

El Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló arriba ja a la XXIII edició i ho fa convocant un nou certamen destinat a tots els fotògrafs aficionats i professionals que ho desitgen. La temàtica triada enguany és «Flora i fauna de Benicarló» i les obres s’hauran de presentar impreses en paper fotogràfic amb unes dimensions de 30 x 40 cm sense cap tipus de marc. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies, en color, o en blanc i negre, amb possibilitat de tractament digital, però no de muntatge.

Les obres es podran presentar fins al 25 de setembre a les 13.30 h. i optaran als tres premis que s'atorguen: el primer, dotat amb 500 euros, el segon amb 250 euros i el tercer amb 100 euros. Els criteris que tindrà en compte el jurat per tal d'escollir l'obra guanyadora seran la il·luminació, la composició, la dificultat, la perfecció tècnica, l'originalitat, l'impacte i l'aplicació dels efectes o retocs.

El jurat seleccionarà un màxim de 40 fotografies, que seran les que formaran part de l'exposició que es podrà visitar al Mucbe del 6 d'octubre al 6 de novembre de 2022. La decisió del jurat es publicarà al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Benicarló i en la pàgina web (www.benicarlo.org), i es remetrà a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Te puede interesar
Lo más visto