La platja de la Contxa Orpesa es prepara per a acollir la Fira Nacional de Novel·la Romàntica

L'espai habilitat enfront de la mar serà l'escenari d'aquesta cita amb els llibres, el gènere romàntic i la cultura

Cultura 08 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
Presentación Feria Nacional Novela Romántica

Més de quaranta autors i representants de les principals editorials especialitzades en el gènere es donaran cita, del 16 al 18 de setembre, en la Fira Nacional de Novel·la Romàntica, un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Cultura d'Orpesa que compte, a més, amb el suport de l'àrea de Cultura de la Diputació Provincial i el Servei de Promoció de la Lectura del Ministeri de Cultura i Esport.

Així ho han anunciat aquest mateix matí en l'acte de presentació del programa d'aquesta nova edició de la fira que inclourà presentacions de les últimes novetats del gènere, signatures d'exemplars, un concurs d'escriptura expressa, taules redones, participació dels clubs de lectura, sortejos de regals i un ‘showspace’ a peu de platja.

El regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, ha explicat que “Orpesa rebrà durant tres dies a les millors plomes nacionals d'un dels gèneres més llegits a Espanya i en el món”. Per part seua, la directora del certamen, Patricia Arter, ha subratllat que “amb aquest esdeveniment es pretén convertir Orpesa en un punt de trobada d'escriptores, editorials i lectors. Durant tres dies, la platja de la Petxina serà l'epicentre de la cultura del gènere romàntic”.

L'obertura de portes tindrà lloc el 16 de setembre, a les 17.30 hores, i l'autora Rosario Raro serà l'encarregada d'inaugurar el certamen, a les 19.30. Cal destacar que l'institut Torre del Rei rebrà la visita d'algunes autores que es dirigiran als alumnes de quart de l'ESO per a parlar-los sobre què és la literatura de gènere romàntic, el new adult i, sobretot, del procés creatiu i l'ofici de l'escriptor.

Els principals segells editorials, com Planeta, Versàtil, Penguin , Random House, Harlequin o Urà, entre altres, se citaran també en aquesta trobada en el qual es donaran a conéixer algunes de les novetats romàntiques nouvingudes a les llibreries i biblioteques. Tota la info en www.feriadenovelaromantica.es, en Instagram, Facebook i Twitter.

Te puede interesar
Lo más visto