L'Alcora impulsa unes jornades per a donar visibilitat i conscienciar sobre la importància de la salut mental

La iniciativa, que comptarà amb la participació de destacats professionals i col·lectius experts en la matèria, se celebrarà del 12 al 16 de setembre

Sanitat 08 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
Presentació I Setmana de la Salut Mental 3

L'Ajuntament de l'Alcora ha presentat el calendari d'activitats per a celebrar la seua primera Setmana de la Salut Mental. Una completa programació organitzada per l'àrea de Serveis Socials del consistori, que comptarà amb la participació de destacats professionals i col·lectius experts en la matèria.

La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Tica Pons, ha destacat que “la salut mental és important en totes les etapes de la vida, des de la infància i l'adolescència fins a l'edat adulta i la vellesa”. Per a Pons, “cuidar la nostra ment no és una qüestió d'evitar l'estrés o negar emocions com la tristesa, la por, la ira… que formen part del nostre dia a dia… sinó aprendre a gestionar-les de manera eficient”. En paraules de la regidora: “El millor diagnòstic és el precoç i el millor tractament, la prevenció. Cuidar la nostra salut mental és tan important com cuidar de la física”.

Les jornades, que es desenvoluparan del 12 al 16 de setembre, s'inauguraran dilluns que ve, a les 19.30 hores, de la mà de l'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir.

Te puede interesar
Lo más visto