El Circuit celebra aquest cap de setmana el Campionat Interautonòmic de Velocitat amb cent pilots inscrits

L’entrada és lliure per a tots els aficionats, amb accés al pàdoc i a la tribuna de boxs

Esports 09 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
220908_EDUC_foto1_Circuit_Previa_CIVMotodes_jueves

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana, 10 i 11 de setembre, la cinquena prova de la temporada del Campionat Interautonòmic de Velocitat organitzat per la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana.

Un total de huit categories disputaran carreres amb prop de cent pilots inscrits per a un dels certàmens de motociclisme de base més populars. La Copa d’Espanya de Clàssiques; la BMW Dunlop Cup; la Cuna de Campeones, que compartirà graella amb la Talent CIV i les Yamaha 125; la Copa Promo-CIV; els campionats CIV Open de Supersport 300, Supersport 600 i SBK 1000, i la CIV R4C Cup KTM 390.

Després de dues jornades d’entrenaments lliures, la competició començarà el dissabte amb els entrenaments cronometrats des de les 9.00 i fins a les 15.30 hores. A la vesprada se celebraran les primeres carreres de Clàssiques, la BMW Dunlop Cup, els joves pilots de la Cuna de Campeones i el Campionat CIV R4C Cup, amb eixides des de les 15.35 fins a les 18.10 hores.

El diumenge tindran lloc els ‘warm up’, des de les 9.00 fins a les 10.25 hores, i a continuació sis carreres consecutives que culminaran al voltant de les 15.45 hores.

Els aficionats podran assistir de manera gratuïta a les carreres i tindran l’oportunitat de visitar el pàdoc del Circuit Ricardo Tormo per a veure de prop el treball de pilots i equips.

Te puede interesar
Lo más visto