Castelló activa la web dels bons per a la ‘tornada al col·le’ per a l'adhesió dels comerços

El portal https://bonoscastellodelaplana.es/ es posa en marxa demà per a la inscripció de locals i el dilluns 12 per a la compra dels bons

Educació 09 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
08-09-22 Ribera con los bonos de comercio La vuelta al Colegio

La campanya de bons de comerç per a realitzar compres relacionades amb la volta al col·legi activa des d'aquest divendres la pàgina web perquè els comerços interessats puguen adherir-se a la iniciativa. Serà a partir del dilluns 12 de setembre, i fins al 20 d'octubre, quan les famílies podran adquirir aquests bons de 20, 50 i 100 euros (dels quals pagarà la meitat i la resta està subvencionada pel consistori) per a realitzar compres de productes per a l'inici del curs com a roba infantil o juvenil, calçat, articles d'esport, papereria, llibreria o paqueteria, entre altres.

La web de la campanya per a l'adhesió dels comerços i per a la compra de bons és https://bonoscastellodelaplana.es/. Els locals comercials de Castelló que vulguen adherir-se hauran d'inscriure's mitjançant un formulari habilitat en aquesta web en el qual detallaran les seues dades i aportaran la documentació requerida. Poden participar tots els comerços minoristes de la ciutat amb un local permanent obert al públic a la ciutat i amb un màxim de 15 treballadors i que estiguen donats d'alta en els epígrafs de comerç minorista amb venda de productes anteriorment citats.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha posat en valor aquesta iniciativa que “reactivarà el consum en el comerç local de la ciutat i que a més va dirigida a ajudar a les famílies amb les despeses extra que implica la volta a les classes”.

La regidora d'Innovació Comercial, Mary Carmen Ribera, ha recordat que a partir del dilluns 12 de setembre la web estarà activa també per a la compra dels bons per part de la ciutadania. En concret, es posaran en circulació bons per quanties de 20, 50 i 100 euros, dels quals les persones consumidores pagaran la meitat (10, 25 i 50 euros). Seran beneficiàries persones físiques majors de 18 anys empadronades a Castelló, que podran obtindre un màxim de cent euros per cada DNI, dels quals abonaran el 50%. “En total, podran beneficiar-se dels bons un màxim de 3.800 veïns i veïnes de Castelló i un mínim de 760”, ha indicat.

Amb els bons, les famílies podran adquirir productes relacionats amb la volta al col·legi en aquells establiments que s'hagen sumat a la campanya i els productes de la qual estiguen relacionats amb l'inici del curs lectiu. Els bons podran ser descarregats a través de la web de la campanya, únicament es podrà utilitzar un bo per compra i haurà d'utilitzar-se pel seu import total en una sola compra.

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dijous les bases de la campanya per a la qual l'Ajuntament de Castelló aportarà uns 50.000 euros a Confecomerç-CV per a la seua posada en marxa, desenvolupament i gestió de la iniciativa. D'ells, 38.000 euros es destinaran a subvencionar els bons, per la qual cosa està previst que beneficie a un màxim de 3.800 persones i un mínim de 760.

Tota la informació sobre aquesta campanya podrà consultar-se a través de la citada pàgina web.

Te puede interesar
Lo más visto