Onda ha tramitat prop de 200 carnets de transport gratuït per als joves que estudien fora de la ciutat

El govern municipal ha incrementat la inversió en transport públic per als estudiants d'Onda

General 09 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
AUTOBUS ONDA - UJI

L'Ajuntament d'Onda ha gestionat  un total de 171 sol·licituds del Carnet Municipal de l'Alumnat per al transport gratuït d'Onda cap als centres educatius de Castelló, Vila-real o la Universitat Jaume I (UJI).

Aquesta iniciativa es porta realitzant des de fa diversos anys amb l'objectiu que els joves onders tinguen cobert el seu desplaçament fins als centres d'estudis amb les màximes comoditats, tractant d'evitar que l'absència de vehicle personal siga un impediment per a poder assistir a les seues classes.

En aquesta línia, l'any passat, el govern municipal va incrementar la inversió amb la finalitat d'ampliar les línies d'autobús, adaptant-se així als horaris de l'estudiantat i aconseguint que la duració dels trajectes fora la més curta possible. Aquesta mesura s'ha mantingut per a aquest curs, amb la condició que el servei siga de màxima qualitat. Tots els horaris poden consultar-se en la pàgina web transviago.com/autobuses-furio/.

Sobre aquest tema, l'edil de Joventut, Vicent Bou, ha assenyalat la importància de “donar facilitats als joves per a dur a terme la seua formació perquè són el talent i el futur, i hem d'ajudar-los en la seua etapa estudiantil aportant totes les eines i brindant les màximes oportunitats”.

Termini de sol·licitud

El termini per a la sol·licitud del Carnet Municipal de l'Alumnat continua obert fins al 31 d'octubre, amb un màxim de 250 places, de les quals, més de la meitat ja estan cobertes.


Requisits i procés

Les persones interessades a sol·licitar el bo, que serà personal i intransferible, han de tindre 16 anys o més i estar empadronades a Onda.

Per a fer la sol·licitud han d'accedir a la seu electrònica (https://seu.onda.es/) i adjuntar una foto de carnet, juntament amb una còpia de la matrícula dels estudis post-obligatoris per al curs 2022/2023. Una vegada acceptada, es comunicarà la recollida del bo en el Local d'Associacions (C/ La Safona, 22).

Te puede interesar
Lo más visto