Canet lo Roig serà el la capital provincial del ciclisme de muntanya diumenge que ve amb el seu VII Marxa BTT

Diumenge que ve, 11 de setembre, Canet lo Roig acollirà una nova edició de la seua ja consolidada Marxa BTT

Esports 09 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
LIMPIEZA RECORRIDO BBT

La setena convocatòria de la Marxa BTT de Canet Lo Roig començarà aquest diumenge a les 8.30 hores i  tindrà lloc des del Local Polivalent. Els participants, que s'esperen prop de 200 ciclistes de tota la província, hauran de completar un recorregut, que transcorre exclusivament pel terme municipal de Canet lo Roig, de 40 quilòmetres i amb un desnivell màxim de 850 metres.

En aquesta prova podran participar tots els ciclistes de muntanya que ho desitgen i siguen majors de 16 anys. La marxa, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Canet lo Roig i la Diputació de Castelló, està organitzada per l'associació local Serra Sola BTT, “i precisament han sigut els propis membres d'aquesta entitat els que s'han encarregat de netejar i controlar que els camins i senderes pels quals passaran els ciclistes es troben en les millors condicions possibles”, assenyala l'alcaldessa, María Ángeles Pallarés, qui subratlla que aquesta prova “no ha fet més que guanyar prestigi des de la seua primera edició i situa al nostre poble en el calendari de les grans proves esportives a nivell provincial”

Aquesta prova, segons els organitzadors, “no és una competició, sinó, més aviat, un repte personal en el qual cada participant ha de conéixer les seues limitacions i és molt recomanable tindre una bona forma física per a dur-lo a terme”. Aquesta marxa compta amb classificació per a I-bike, Júnior, Sub 23, Elit, Màster 30, Màster 40, Veterans i Femenines.

Te puede interesar
Lo más visto