Castelló aprova l'expedient per a contractar les obres i l'explotació del pàrquing de Cardona Vives

La Junta de Govern Local dona llum verda a l'inici del procediment d'adjudicació, amb obres valorades en dos milions d'euros

General 10 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
0 (1)

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Castelló ha aprovat hui l'expedient de contractació i l'inici del procediment d'adjudicació de la concessió d'obres per a la redacció del projecte d'execució, realització de les obres de rehabilitació i posterior explotació de l'aparcament subterrani situat en la plaça Cardona Vives.

La rehabilitació de l'aparcament subterrani està pressupostada en 2 milions d'euros i el termini de duració de la concessió és de 15 anys. Segons consta en l'acord que ha passat hui per Junta de Govern Local, les obres objecte de la concessió seran finançades pel concessionari, així com les modificacions i desviacions que hagen d'introduir-se en els serveis existents a conseqüència d'aquelles i les mesures de seguretat que puguen originar-se. A més, s'especifica que no hi ha la possibilitat d'establir cànon a favor de l'Ajuntament.

“Amb aquesta concessió d'obres, s'impulsa l'adequació d'un dels primers pàrquings subterranis construïts a la ciutat, que compta amb més de 40 anys d'antiguitat, la qual cosa fa necessària aquesta rehabilitació integral”, ha explicat l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. “Unes obres que permetran millorar les condicions i el servei a la ciutadania d'un aparcament cèntric com és el de Cardona Vives”, ha detallat Marco. L'aparcament compta amb 400 places i ofereix servei en ple centre.

Te puede interesar
Lo más visto