Onda implanta un sistema de seguretat d'última generació per als tancaments dels encierros de la Fira

L'Ajuntament col·loca un cadafal adaptat per a les persones amb diversitat funcional en el recorregut taurí

Cultura 14 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
Vallado encierros

Onda ultima els preparatius per a garantir la seguretat dels assistents als seus tancaments taurins amb la instal·lació d'un nou clos. El Consistori col·locarà noves barreres amb ancoratge al sòl, fusta amb reforç metàl·lic i perfils estructurals per a poder celebrar els festejos taurins amb la major seguretat possible.

A més, el nou tancat facilita l'accés als serveis d'emergència, permetent l'entrada a vehicles de gran grandària. L'accessibilitat i la comoditat de pas durant la setmana de Fira queda coberta amb aquestes novetats, que fa que els trajectes pel centre de la ciutat siguen més senzills.

Sobre aquest tema, la Tinenta d'Alcalde de l'àrea de Cultura i Festes, María Prades ha manifestat la seua “satisfacció per comptar amb un clos modern, amb la millor tecnologia possible per a aquesta mena d'esdeveniments”. L'edil ha assegurat que “la protecció dels espectadors dels festejos taurins és una de les nostres prioritats en la setmana de Fira. Volem fer tot el que siga a la nostra mà perquè els tancaments tinguen la màxima seguretat”.

Coordinador de torils

Una de les novetats de la Fira d’Onda d'enguany és la creació de la figura del coordinador de corrals. Enguany serà l'experimentat retallador, Sergio Delgado, la persona encarregada d'estar en contacte constant amb les diferents penyes per a professionalitzar la part de *toriles i, per tant, fer més segurs els festejos taurins. També estarà connectat en tot moment amb la Policia Local per a poder actuar amb rapidesa.

Cadafal adaptat

Les persones amb diversitat funcional comptaran enguany amb un nou aliat per a gaudir dels ‘bous al carrer’. La instal·lació d'uncadafal adaptat en el recinte taurí porta a la Fira a l'avantguarda quant a les localitats per a contemplar la festa. Aquesta construcció tindrà un muntacàrregues, accionat per un responsable de seguretat, en el qual les persones amb cadira de rodes puguen pujar al cadafal, sempre amb un acompanyant. 

Te puede interesar
Lo más visto