Onda celebrarà la Fira de Sant Miquel del 23 al 25 de setembre amb llocs de venda i actuacions musicals

L'Ajuntament presenta una completa programació amb activitats per a tota la família

Cultura 17 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
Onda celebrará la Fira de Sant Miquel del 23 al 25 de septiembre con puestos de venta y actuaciones musicales

La ja tradicional Fira de Sant Miquel torna a Onda en una nova edició que se celebrarà del 23 al 25 de setembre. Així, el Consistori recupera aquest esdeveniment en el qual durant un cap de setmana es pot gaudir del xicotet comerç i la gastronomia local.

La regidora de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament d'Onda, María Baila, ha presentat aquest matí la completa programació que s'ha organitzat per a aquesta edició, al costat dels representants de les associacions locals Onda Centre Comercial i Hosturionda.

Cal destacar que el grup dolçainers d'Onda serà l'encarregat de donar el tret d'eixida a aquesta fira. Així mateix, durant el divendres 23 se celebraran diverses actuacions musicals per a amenitzar la vetlada com una actuació de Blues, Oculta’s DJ i Ruth Baker; i Valiente Bosque.

Durant el matí del dissabte, els més xicotets podran gaudir d'una infinitat d'activitats com un circuit infantil d'educació viària a càrrec de la Policia Local i personatges infantils de la Patrulla Canina; i també es realitzaran tallers de manualitats i un photocall infantil. A la vesprada, se celebrarà el contacontes ‘Buscarem un tresor’ i els ondenses podran continuar gaudint de la música en directe amb una sessió de Pop-Rock. Per a tancar la jornada, a la nit Dlocos oferirà al públic un tribut a la mítica banda espanyola, El canto del loco.

En el matí del diumenge, les activitats infantils tornaran a oferir-se en la zona del Pla i del Raval Sant Josep. I al mig dia arribarà el torn de l'actuació del grup Jotajaybers. Durant la vesprada, els xiquets i xiquetes podran assistir a la representació de Trobadorets i a la globotraca realitzada en el Raval. Finalment, Gustavo Paradís serà l'encarregat de tancar aquesta edició de la Fira Sant Miquel.

Sobre aquest tema, la regidora de Promoció Econòmica i Turisme d'Onda, María Baila, ha destacat: “Des de l'Ajuntament hem creat una programació per a tots els públics”. “Volem que ondenses i visitants puguen gaudir de les compres i la gastronomia local”, ha afegit.


Horaris

Cal destacar que els llocs de venda comercial estaran oberts al públic el divendres de 19.00 a 23.00 h; mentre que el dissabte d'11.00 a 14.00 h. i de 17.30 a 23.00 h; i diumenge d'11.00 a 14.00 h. i de 17.30 a 21.00 h.

A més, el Consistori ha habilitat ‘La Miqueleta’, una zona per a poder gaudir de la millor gastronomia local en la qual participaran locals adherits a l'associació Hosturionda. Aquest espai romandrà obert en horari de 19.00 a 00.30 h durant el divendres; d'11.00 a 00.30 h el dissabte; i d'11.00 a 23.00 h. el diumenge. 

Te puede interesar
Lo más visto