Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló millorarà la Ciutat del Transport per a reforçar la competitivitat de l'àrea industrial

La Junta de Govern Local preveu aprovar aquesta setmana el projecte amb un pressupost de 194.000 euros i sis setmanes d'execució

General 28/09/2022 Redacció Redacció
26-09-22 López en la Ciudad del Transporte

L'Ajuntament de Castelló impulsa obres de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics en la zona nord de la Ciutat del Transport, amb un pressupost de 194.000 euros i un termini d'execució de sis setmanes. L'aprovació del projecte de les obres es preveu elevar a la Junta de Govern Local d'aquesta setmana, després de passar hui per comissió de Govern Interior.

La intervenció, que compta amb una subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), se sumarà a la ja realitzada recentment en la zona sud-est del mateix polígon, i a altres obres en la mateixa línia executades en el Peri 11 i en el polígon Pullman. “Són obres que reforcen la competitivitat empresarial de Castelló, millorant les zones industrials”, ha destacat l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

El projecte proposat per a aquesta zona nord de la Ciutat del Transport desenvoluparà diverses actuacions diferenciades per a incrementar la potencialitat de les empreses situades en aquest àmbit industrial. Així, “es busca millorar la imatge de la zona, perfeccionar la gestió, control i seguretat de l'àrea industrial, incrementar les zones d'aparcament i l'accessibilitat, així com implantar un sistema de drenatge sostenible”, segons ha detallat el regidor d'Obres i Projectes Urbans, José Luis López.

Entre altres actuacions, l'obra preveu una millora de zones verdes, la millora viària amb una intervenció en el ferm, la instal·lació de més senyalització horitzontal i vertical, i habilitar una nova zona d'aparcament en la meitat oest de la glorieta de l'avinguda Europa.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter