Borriana acull el divendres 30 de setembre el cinqué concert de la gira de grups i cantants de la província organitzada per la Diputació de Castelló

Les actuacions, que tindran lloc en el Port de Borriana, començaran a les 19.00 hores de la mà de Patxi Ojana, per a seguir amb Anora Kito, Blackfang i Puk 2

Cultura - Música 29/09/2022 Redacció Redacció
BORRIANA concert

La Diputació de Castelló reprén els concerts pel territori, amb motiu del seu 200 aniversari, amb una nova cita a Borriana aquest divendres 30 de setembre. Després d'arrancar a Argelita el 29 de juliol, la gira de concerts de grups i cantants de la província, organitzada per l'àrea de Joventut de la Diputació de Castelló, arriba a Borriana, on actuaran de manera gratuïta Patxi Ojana, Anora Kito, Blackfang i Puk2.

La cita serà al Port de Borriana i començarà a les 19.00 hores de la mà de Patxi Ojana. Després d'ella pujaran a l'escenari Anora Kito (19.45 h), Blackfang (20.30 h) i Puk 2 (21.15 hores).

Aquesta iniciativa compta amb un total de set concerts en set municipis de la província. Cadascun d'ells compta amb quatre actuacions, la qual cosa fa que participen un total de 28 grups i solistes de les nostres comarques, augmentant el valor i prestigi musical de Castelló. Cal destacar que tots els concerts són d'accés gratuït.

Després de Borriana, la gira seguirà el seu rumb el dissabte 1 d'octubre a Sant Joan de Moró. En aqueixa ocasió pujaran a l'escenari Santi Campos, Miss Black Emotion, Carmen Manila i Ander Toys.

El cicle de concerts acabarà a Soneja el 8 d'octubre amb les actuacions de Nadia Sheikh, The Wonder Band, Hot Coyotes i Pleasant Dreams.

Te puede interesar
Lo más visto