Castelló realitza 75 millores en els habitatges municipals en tres mesos a través de Jornals de Vila

La Regidoria d'Habitatge impulsa actuacions a l'interior i en zones comunes del parc públic

General 29 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
habitatge

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló té l'objectiu de reforçar les condicions d'habitabilitat del parc públic d'habitatge. A través d'un equip de professionals del programa municipal d'ocupació de Jornals de Vila ha realitzat 75 millores en tres mesos en els pisos de titularitat municipal.

El grup de Jornals de Vila, format per sis persones, ha impulsat actuacions tant en zones comunes com a l'interior dels habitatges dels carrers Bisbe Salines i Martínez Tena. Les accions a l'interior corresponen a la instal·lació elèctrica, obra de paleta, lampisteria i revestiments.

“Les actuacions reforcen la nostra estratègia de millorar les condicions del parc públic d'habitatges, així com ampliar la xifra per a oferir nous lloguers a preus assequibles”, ha destacat la regidora d'Habitatge, María Jesús Garrido, que també ha ressaltat el treball promogut per la unitat de Jornals de Vila.

La Regidoria d'Habitatge ha dut a terme des de 2019 un total de 152 intervencions en els 227 habitatges municipals.

Així mateix, el departament que dirigeix María Jesús Garrido acaba d'iniciar, amb un pressupost de 48.000 euros, la reforma d'interior en cinc habitatges.

La regidora ha afirmat que en breu s'adjudicarà un servei integral que reforçarà la gestió dels habitatges municipals.

“Estem dignificant el parc públic després de dècades de deixadesa per la part dels governs del PP. Ara més que mai necessitem posar de manifest la importàncies dels habitatges públics per a facilitar lloguers justos i frenar l'increment en els preus”, ha culminat la regidora d'Habitatge.

Te puede interesar
Lo más visto