‘Escala a Castelló’ rep la menció especial en els Premis Turisme Comunitat Valenciana

L'alcaldessa agraeix el reconeixement a l'esdeveniment ancorat a Castelló per la seua contribució a la promoció turística

General 05 de octubre de 2022 Redacció Redacció
03-10-22 Marco en la entrega de Premis Turisme Comunitat Valenciana 2022 (1)

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha recollit hui la menció especial a Escala a Castelló 2022, en l'acte de lliurament dels Premis Turisme Comunitat Valenciana que la Generalitat concedeix anualment per a reconéixer a persones, entitats i institucions que hagen destacat per la seua labor en favor del turisme. L'administració autonòmica distingeix així a Escala a Castelló per la seua contribució a la promoció, comunicació i màrqueting turístic de la Comunitat Valenciana.

“És un honor que la Generalitat premie l'impacte d'Escala a Castelló en matèria turística i de promoció de la Comunitat”, ha destacat Marco. “La menció especial que hem rebut hui és un reconeixement al treball i esforç per a consolidar un esdeveniment mariner que és referent a nivell nacional i internacional”, ha apuntat. I en la mateixa línia, ha posat l'accent que “Escala ha posicionat estratègicament a Castelló com a destinació turística i en aqueixa línia continuem treballant per a les pròximes edicions”.

L'última edició d'Escala a Castelló, la cinquena, que es va celebrar del 21 al 25 d'abril, va batre rècords tant d'embarcacions participants com d'assistents, amb 10 navilis històrics, 95.000 visites i més de 150 activitats. Va ser un esdeveniment que enguany va recuperar tot la seua esplendor després de dos anys condicionat per les restriccions derivades de la covid-19. Així, el balanç de visites en les cinc edicions celebrades és de 273.000 en total (95.000 en 2022, 15.000 en 2021, 13.000 en 2020, 75.000 en 2019 i altres 75.000 en 2018).

“Hem aconseguit ancorar l'esdeveniment com un reclam turístic que posiciona estratègicament a Castelló com a referent nacional i internacional en esdeveniments mariners amb navilis històrics”, ha destacat l'alcaldessa. Cal recordar que aquesta cinquena edició, a més, ha sigut la segona en la qual Escala a Castelló ha comptat amb patrocini de la Unesco. Un suport que reforça la projecció de la iniciativa i que confirma el caràcter educatiu i el compromís amb la recuperació de les tradicions marineres. A ressaltar també que es tracta d'un esdeveniment alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en incorporar l'objectiu 14 de conservació i utilització sostenible dels oceans, les mars i els recursos marins.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto