La Diputació de Castelló porta a Soneja la gira de concerts del bicentenari amb les actuacions de Nadia Sheikh, The Wonder Band, Hot Coyotes i Pleasant Dreams

Els concerts, tots amb entrada gratuïta, seran dissabte que ve 8 d'octubre a partir de les 23.00 hores

Cultura 06 de octubre de 2022 Redacció Redacció
_DSC5135

La Diputació de Castelló continua immersa en la celebració del seu 200 aniversari i, en aquesta ocasió, ho fa seguint amb la programació de la gira de concerts de grups i cantants de la província que fa parada dissabte que ve 8 d'octubre en la localitat de Soneja amb les actuacions de Nadia Sheikh (23.00 hores), Hot Coyotes (23.45 hores), Pleasant Dreams (00.30 hores) i The Wonder Band (1.15 hores). Tots els concerts són amb entrada gratuïta.

La iniciativa, impulsada per l'àrea de Joventut que dirigeix la diputada provincial Lluïsa Monferrer, va arrancar juliol passat a Argelita i ha recorregut la província durant tot l'estiu amb actuacions d'agrupacions i solistes castellonencs. En total, la proposta consta de set concerts en set municipis de la província i cada concert consta de quatre actuacions, amb el que participen un total de 28 grups i solistes de les nostres comarques. La gira ja ha estat a Argelita, Sant Mateu, Alcossebre, Vilafranca i Borriana, i aquest dissabte arriba a Soneja.

Només restarà l'últim concert que comptarà amb les actuacions de Santi Campos, Miss Black Emotion, Carmen Manilla i Ander Troys, que serà divendres que ve dia 21 d'octubre a Benicarló.


Els grups i solistes

Nadia Sheikh, de l'Alcora, resideix a Londres i té una banda anglesa amb la qual està girant pel circuit de festivals i sales angleses, i ha arribat a compartir cartell amb Paul McCartney.

The Wonder Band sorgeix en la xicoteta localitat de Teresa, el juny del 2011, i totes les seues integrants pertanyen a les diferents unions musicals del Palancia. Abasten tot tipus d'estils musicals com el jazz, el rock i la música pop.

Hot Coyotes és un trio format per Agustín Ahís (veu, baix i guitarra) Henry Amat (guitarra) i Víctor Quiroga (bateria) de música country, rock i blues.

Pleasant Dreams és un grup de la província de Castelló amb un so propi en constant evolució. La seua música té moltes connexions locals, tant pels sons mediterranis, les lletres costumistes o les adaptacions de cançons populars.

Te puede interesar
Lo más visto