Orpesa arriba a l'equador de les seues festes amb l'inici dels ‘bous’ al Ravalet

El barri antic arranca hui la Setmana Taurina amb exhibicions de caps de bestiar d'Alberto Garrido i Iván Miró i la plaça Espanya inaugura el mercat ambulant Nature

General 06 de octubre de 2022 Redacció Redacció
DSC_0067

El municipi d'Orpesa encara l'última setmana de les seues festes i el fa amb l'inici d'un dels actes més esperats pels aficionats taurins. I és que la localitat costanera arranca hui la seua Setmana Taurina amb les primeres exhibicions de bous i vaquillas en el Pou del Ravalet, un espai situat en ple barri antic.

La primera de les sessions ha tingut lloc aquest matí amb caps de bestiar de la ramaderia local d'Alberto Garrido, un acte que ha omplit el carrer Sant Jaume i les confrontants de públic i fins on s'han acostat els més atrevits en el primer dels actes taurins d'aquestes festes patronals en honor a la Verge de la Paciència. Una exhibició que s'ha repetit a la vesprada.

De manera paral·lela, la plaça Espanya ha acollit l'obertura del mercat ambulant Nature, un espai amb casetes i foodtrucks que romandrà obert durant tota aquesta setmana i que inclou, a més, una àmplia programació d'oci. La inauguració ha comptat amb tallers infantils, tardeo i sessions de djs fins a la matinada.

I els aficionats taurins, en aquesta ocasió els més xicotets, s'han congregat a la vesprada i a la nit en l'emblemàtic Pou del Ravalet per a participar en el tancament infantil i una embolada feta a mida per a tots ells; un acte organitzat per la penya taurina Sense D.N.I, en col·laboració amb Emboladores del Serrallo. L'exhibició de bous i vaquillas de la famosa ramaderia d'Iván Miró i la embolada d'un bou, també en el Pou del Ravalet, completen la
programació d'aquest dimecres. 

L'activitat taurina tornarà demà amb caps de bestiar del ferro Javier Tárrega ‘El Gall’ (13.00 hores), l'exhibició de bous i vaquillas del Saliner i la desencaixonada d'un salvatge de la prestigiosa ramaderia El Soldat (17.00 hores), una altra sessió de embolada infantil (22.30 hores), l'exhibició de bous i vaquillas amb caps de bestiar de Miguel Parejo i la embolada (23.00 hores).

Te puede interesar
Lo más visto