Jornada de portes obertes PortCastelló

La ciutadania podrà conèixer el port de Castelló per terra i mar

Cultura 18 de octubre de 2022 Redacció Redacció
Plano general PortCastelló

L'Autoritat Portuària de Castelló organitza per al dissabte 22 d'octubre unes jornades de portes obertes per a obrir el port a la ciutadania i donar a conèixer la importància d'aquesta infraestructura en la generació d'ocupació i riquesa en el seu entorn, les mesures de protecció mediambiental per a ser un port verd i sostenible i les actuacions per a una efectiva integració port-ciutat.

Les persones interessades podran conèixer PortCastelló en un recorregut per autobús i també per vaixell. Les sortides dels autobusos s'iniciaran a les 9.00 del matí des de Capitania Marítima, i es prolongaran fins a les 15.00 hores.

Les visites amb vaixell començaran a les 10.00 del matí en el vaixell El Clavel, en el moll de Costa, i es prolongaran fins a les 18.00 hores. No és necessària cap inscripció prèvia per a accedir a cap dels dos mitjans de transport, encara que tindran prioritat per a pujar a l'embarcació aquelles persones que prèviament hagin fet el recorregut en bus.

L'Autoritat Portuària de Castelló anirà actualitzant la informació relacionada amb aquest esdeveniment en les seves xarxes socials i pàgina web.

La ciutadania té aquest dissabte l'oportunitat de conèixer el port comercial de la província de Castelló, i de gaudir a més d'una jornada lúdica amb nombroses activitats relacionades amb Al Port.

Precisament el dissabte 22 d'octubre serà un dels dies grans del cicle d'Al Port. La jornada comença a les 11 hores amb la xerrada del periodista Vicente Vallés a la Sala Varadero, on presentarà la seva última novel·la, Operación Kazán, comptant aspectes poc coneguts de la seva vida en una entrevista íntima i finalitzarà amb una signatura de llibres.

Sara Bellés acabarà el seu mural a les 12 hores en les casetes marineres situades enfront del Club Nàutic de Castelló, i a la mateixa hora, en la plaça Sète començaran els concerts.

Es recomana accedir al Grau de Castelló en transport públic donada la gran concentració de públic que es preveu per a aquest dissabte.

Te puede interesar
Lo más visto