La Diputació de Castelló activa fins al 4 de novembre un concurs de fotografies sobre el medi natural amb 4.000 euros en premis

La convocatòria, inclosa en els actes del bicentenari, preveu la concessió d'un primer premi de 1.000 euros i altres dos de 600 euros i 300 euros respectivament. A més, hi haurà nou accèssits i dos guardons especials per a alumnes de Primària i Secundària

Cultura 18 de octubre de 2022 Redacció Redacció
_DSC3091

La Diputació de Castelló ha activat ja el termini per a optar als premis del concurs de fotografia de medi natural ‘Naturalitza't’, que la institució ha posat en marxa amb motiu de la celebració del seu Bicentenari amb una dotació de 4.000 euros. Després de la seua publicació en el BOP del dissabte 15 d'octubre, s'obri un termini fins al 4 de novembre per a poder participar. Les bases recullen que hi haurà 3 premis i 9 accèssits. A això s'uneixen dues modalitats extraordinàries per a alumnes de Primària i Secundària.

Les fotografies hauran de centrar-se en el medi natural de la província sense que municipis o persones siguen elements rellevants de la imatge. A l'autor o autora de la fotografia guanyadora li correspondrà un premi de 1.000 euros, 600 euros al segon i 300 al tercer. Cadascun dels accèssits tindrà una remuneració de 200 euros i 150 euros els guanyadors de les convocatòries per a l'alumnat de Primària i Secundària.

Podran participar amb una única imatge persones físiques nacionals o estrangeres. Els originals podran presentar-se de manera telemàtica a través de la seu electrònica, en el registre general de la Diputació o en les oficines d'assessorament a municipis dependents de la pròpia institució provincial.

Segons ha explicat la diputada de l'àrea, María Jiménez, l'objectiu és «donar visibilitat al medi natural d'una província com la de Castelló, plena de contrastos entre la costa i l'interior, les marjals i els secans, la Plana i les muntanyes, un valor intrínsec que volem posar en valor, difondre-ho i protegir-ho».

Te puede interesar
Lo más visto