Onda viu una jornada solemne amb la missa major i la processó en el primer diumenge de Fira 2022

Prades: “Durant la processó ens unim tots els ondenses per a celebrar la nostra tradició i la nostra Fe”

Cultura 24 de octubre de 2022 Redacció Redacció
PROCESIÓN_02

Onda ha viscut en el dia de hui un primer diumenge de Fira molt especial. La jornada ha començat amb la tradicional missa solemne en honor al Santíssim Salvador a l'Església de l'Asunció, i durant la vesprada s'ha celebrat la processó amb l'assistència de la Reina i Dama de la Fira, acompanyades per la Reina infantil i la seua Cort d'Honor, després de la qual cosa el poble ha cantat a l'uníson l'himne local i s'ha disparat un castell de focs artificials.

Sobre aquest tema, la tinenta d'alcalde de l'Àrea de Cultura i Festes, María Prades, ha destacat que “la missa i la processó són dos actes molt importants i arrelats entre els nostres costums, que uneixen al poble ondense per a celebrar la tradició i la fe”. “Hui finalitzem el primer cap de setmana amb un èxit de participació. Esperem que la gent gaudisca de la resta d'activitats que hem programat”, ha afegit Prades.

A més, a les 12.00 hores s'ha procedit a l'obertura de l'oficina temporal de correus a la Casa de la Cultura. En ella, es realitza un homenatge a aquesta longeva i important institució, a través de l'exposició XXIX Exfilnucol.

A la vesprada ha arribat el torn de les activitats esportives. Així doncs, s'ha celebrat el Campionat Fira d’Onda en el camp de de Bolos Serranos; i en el camp municipal Enrique Saura, ha tingut lloc el partit de lliga Regional Preferent que ha enfrontat al CD Onda i Godella CF.

Onda Batega Cultura

La Unió Musical Santa Cecilia ha obert les portes del seu auditori per a celebrar el seu tradicional concert de Fira. Finalment, durant la nit, el recinte multiusos ha sigut escenari de la gran actuació del cantant Rafa Sánchez, acompanyat per l'Orquestra Simfònica de la SAMVO, que han presentat ‘Llop home tour’ al públic assistent.

Te puede interesar
Lo más visto