El lema del 44é Aplec dels Ports es donarà a conéixer el dissabte

Serà al final de la 2a festa proAplec amb les actuacions de Trobadorets i Pimienta Molida a partir de les 17.00 hores

Cultura 02 de diciembre de 2022 Redacció Redacció
2022-12-03 2n proAplec el 3 de desembre - Muixeranga dels Ports

L’Aplec dels Ports continua el seu camí per a celebrar la 44a edició a Morella els dies 27, 28, 29 i 30 de juliol. Però abans de celebrar la gran festa comarcal, les festes proAplec omplin l’agenda de tot l’any d’activitats culturals i reivindicatives. Així, el dissabte 3 de desembre tindrà lloc la segona d’aquestes festes on es donarà a conéixer el lema del pròxim Aplec. L’acte de presentació serà al final d’una vesprada que comptarà amb les actuacions musicals de Trobadorets i Pimienta Molida a l’Espai Firal. A més, també estarà la Muixeranga dels Ports amb un assaig obert a totes i tots. Totes les activitats són gratuïtes.

Trobadorets

L’Aplec representa la unió de tota la comarca dels Ports. És per això que cal tindre en compte a les xiquetes i xiquets, així com la música que més els agrada. L’actuació de Trobadorets obrirà aquesta vesprada a les 17.00 hores A l’Espai Firal. També hi haurà xocolatada per a berenar.

Muixeranga dels Ports

La Muixeranga dels Ports és una iniciativa, nascuda l’estiu passat, la qual concentra gent de tots els pobles de la comarca i de totes les edats. Aquest grup assajarà a l’Espai Firal a les 18.00 hores. Un assaig obert a la participació de tots i totes i ampliar la família d’aquesta muixeranga.

Pimienta Molida

A continuació, Pimienta Molida, grup vingut de Benicarló, ambientaran el que queda de vesprada amb les versions més rumberes de cançons conegudes per tothom. Durant tot el tardeo hi haurà cerveses artesanes i de proximitat amb Castelló Beer Factory i L’Audaç.

El lema de l’Aplec

Finalment, es presentarà el lema del 44é Aplec dels Ports com a colofó d’una jornada d’unió i festa. Cal recordar que, per a buscar aquesta frase curta i representativa de l’Aplec, una bústia ha recorregut els pobles de la comarca on la gent ha afegit les seues propostes.

Cal recordar que, l’Aplec dels Ports és una festa autogestionada que es finança amb la col·laboració de totes i tots. D’aquesta manera, l’organització de la 44a edició vol animar a la participació d’aquesta festa de presentació del lema i recorda que totes les activitats de l’Aplec són gratuïtes.

Te puede interesar
Lo más visto