Castelló activarà un servei especial de transport públic urbà durant el Nadal

Els caps de setmana s'ampliarà l'horari de l'autobús nocturn per a fomentar la mobilitat segura i sostenible

General 08 de diciembre de 2022 Redacció Redacció
08-12-22 Horarios transporte urbano de Castelló en Navidad

L'Ajuntament de Castelló reforça el servei de transport públic en les pròximes dates amb motiu del Nadal i amb l'objectiu d'oferir alternatives de mobilitat més segures, sostenibles i còmodes. D'aquesta manera, s'ampliaran els horaris de transport urbà amb autobús durant els tres caps de setmana últims de desembre i el primer de gener.

“Instem a utilitzar l'autobús urbà de Castelló com a alternativa als desplaçaments en vehicle privat a motor, per a afavorir una mobilitat més respectuosa i segura, especialment en època nadalenca quan es multipliquen els desplaçaments urbans deguts a celebracions”, ha assegurat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes.

Així, el servei nocturn amb autobús urbà es reforçarà els dies 16, 17, 23, 24, 30 i 31 de desembre; i els dies 5, 6 i 7 de gener. Excepte el dia 31 de desembre (Nit de cap d'any), que el servei serà ininterromput; la resta de dies amb servei especial hi haurà eixides des del pavelló Ciutat de Castelló des de les 22.15 hores fins a les 3.15 hores (cada 30 minuts); i eixides des de l'Hospital General des de les 22.45 a les 3.45 hores (cada 30 minuts).

Te puede interesar
Lo más visto