Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló activarà un servei especial de transport públic urbà durant el Nadal

Els caps de setmana s'ampliarà l'horari de l'autobús nocturn per a fomentar la mobilitat segura i sostenible

General 08 de diciembre de 2022 Redacció Redacció
08-12-22 Horarios transporte urbano de Castelló en Navidad

L'Ajuntament de Castelló reforça el servei de transport públic en les pròximes dates amb motiu del Nadal i amb l'objectiu d'oferir alternatives de mobilitat més segures, sostenibles i còmodes. D'aquesta manera, s'ampliaran els horaris de transport urbà amb autobús durant els tres caps de setmana últims de desembre i el primer de gener.

“Instem a utilitzar l'autobús urbà de Castelló com a alternativa als desplaçaments en vehicle privat a motor, per a afavorir una mobilitat més respectuosa i segura, especialment en època nadalenca quan es multipliquen els desplaçaments urbans deguts a celebracions”, ha assegurat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes.

Així, el servei nocturn amb autobús urbà es reforçarà els dies 16, 17, 23, 24, 30 i 31 de desembre; i els dies 5, 6 i 7 de gener. Excepte el dia 31 de desembre (Nit de cap d'any), que el servei serà ininterromput; la resta de dies amb servei especial hi haurà eixides des del pavelló Ciutat de Castelló des de les 22.15 hores fins a les 3.15 hores (cada 30 minuts); i eixides des de l'Hospital General des de les 22.45 a les 3.45 hores (cada 30 minuts).

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter