L'Ajuntament de Canet lo Roig continuarà buscant suports econòmics externs per a  dignificar i renovar el seu nucli urbà

L'alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, assegura que es mantindrà el projecte de “dignificar i renovar tot el nucli urbà de la localitat, independentment que l'última subvenció de la Generalitat  Valenciana, destinada a recuperar l'entorn de l'Església i la muralla és clarament insuficient”

General 14 de diciembre de 2022 Redacció Redacció
VISITA PLAZA ESPAÑA

L'alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, assegura que es mantindrà el projecte de “dignificar i renovar tot el nucli urbà de la localitat, independentment que l'última subvenció de la Generalitat  Valenciana, destinada a recuperar l'entorn de l'Església i la muralla és clarament insuficient”. En aquest sentit, Pallarés ressalta que dels 490.000 euros sol·licitats, “només se'ns ha concedit una ajuda de150.000 euros, quantitat a la qual, a més, cal descomptar l'IVA, la qual cosa ens servirà per a actuar, únicament, en algun carrer i poc més”. 

“Esperàvem molt més de la Generalitat Valenciana, però en qualsevol cas, benvinguda siga tota ajuda”, assegura l'alcaldessa, que explica que “l'equip de Govern de Canet lo Roig, secundat pel nostre personal tècnic, continuarà treballant per a aconseguir els suports oficials que ens permeten mantindre un patrimoni que durant moltes dècades ha estat completament oblidat”. En aquest sentit recorda que la capacitat econòmica de l'Ajuntament de Canet lo Roig “no permet escometre aquest ambiciós i necessari projecte en solitari i totes les administracions han d'involucrar-se perquè és beneficiós no sols per al nostre poble, sinó també a provincial”.

El projecte que ha posat en marxa l'Ajuntament de Canet lo Roig es divideix en diverses fases, entre les quals s'inclouen les remodelacions de lesplaces Nova i Espanya, així com la unió d'ambdues. També la creació de zones d'aparcament per a protegir els carrers més antics i estretes del municipi. “En definitiva, un treball destinat a posar en valor el nostre barri antic en particular, i de tot el poble en general, i que ens permetrà continuar aprofundint en la consolidació de Canet lo Roig com a destinació turística”.

Te puede interesar
Lo más visto