Castelló llança una programació especial nadalenca amb més de 80 activitats previstes

Hi ha propostes per a tots els públics, amb fires, música, teatre i circ, visites, tallers i l'arribada de Pare Noel i els Reis Mags

Cultura 15 de diciembre de 2022 Redacció Redacció
14-12-22 Presentación de la programación navideña

L'Ajuntament de Castelló ha preparat una programació especial nadalenca amb més de 80 activitats previstes per a les pròximes dates, a més d'altres actes per a final d'any que s'estan ultimant i es confirmaran més endavant. Un programa impulsat des de diferents regidories, com a Festes, Cultura, Turisme, Joventut, Innovació Comercial i Infraestructura Verda.

“Es una programació dirigida a tots els públics amb fires, cicles de música, espectacles de circ, teatre i concerts, visites guiades, tallers, l'arribada del carter real i les visites dels Reis Mags i de Pare Noel, que ofereix un ampli ventall de propostes des d'aquesta setmana fins a principis de gener”, segons ha explicat l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. “Unes propostes a les quals se sumen els jardins efímers que estan distribuïts per tots els districtes de la ciutat, que són un focus de dinamització durant el període de festes nadalenques i conviden a la ciutadania a visitar-los”, ha apuntat Marco.

Entre els actes de la programació destaca l'arribada del carter reial, dissabte que ve, 17 de desembre, amb visites a associacions i centres socials durant la jornada, al Casal Jove del Grau a les 19.00 hores i a la mateixa hora, a les 19.00 hores, a la plaça Hort dels Corders. També recorrerà Castelló el Pare Noel, el pròxim 24 de desembre; i el 5 de gener serà el tradicional desembarcament dels Reis Mags, a les 11.00 hores en la plaça de la Mar i el posterior recorregut pels barris. A les 18.00 hores serà la Cavalcada dels Reis Mags, mantenint el trajecte de l'última edició, que partirà des del carrer Governador i passarà per Cardona Vives, avingudes Casalduch i Chatellerault fins a acabar al Palau de la Festa.

Altres propostes ja clàssiques en la programació són la Fireta de Santa Llúcia, que se celebrarà el 17 de desembre en la plaça Mallorca; el Betlem de la Pigà, el 23 de desembre en el Teatre Principal; i la Fira d'Oci Infantil i Juvenil al parc Ribalta, els dies 2, 3 i 4 de gener. També es podran realitzar diverses visites guiades i teatralitzades, visitar la Fira Artesana de Santa Clara i assistir a cicles com el Nadal de Corals, Nadal al Grau, Nadal al Raval, Nadal de Circ i Nadal a les ermites, entre altres activitats. La programació completa es podrà consultar en la pàgina web de l'Ajuntament, www.castello.es 

Te puede interesar
Lo más visto