Taxi Llum acosta el Nadal a les persones majors de huit residències públiques amb un passeig solidari pels principals carrers il·luminats de València

Es tracta d'una iniciativa solidària promoguda pel sector del taxi que se celebra al mateix temps en dotze ciutats diferents d'Espanya

General 20 de diciembre de 2022 Redacció Redacció
221219_VICE_foto_taxiluz

La iniciativa solidària Taxi Llum, promoguda pel sector del taxi de València, acosta el Nadal, un any més, a les persones majors que es troben en centres residencials amb un passeig pels principals carrers il·luminats de la ciutat de València.

Amb la col·laboració de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, participen en aquesta gran acció solidària persones majors de les residències públiques d’Aldaia, Manises, Massamagrell, Moncada, Silla, Torrent, La Cañada-Paterna i Palacio de Raga de València.

En aquesta iniciativa promoguda pel sector del taxi, els professionals al volant arrepleguen les persones majors dels centres residencials i realitzen un recorregut per la plaça de l’Ajuntament i altres vies de la capital perquè puguen gaudir dels llums nadalencs.

Segons fonts de l’organització, enguany hi participen 42 taxis i un total de 200 persones entre majors, acompanyants i personal de les residències públiques que han participat en aquesta activitat. El passeig es realitzarà demà dimarts i es farà al mateix temps en dotze ciutats diferents d’Espanya.

El passeig solidari dels taxis partirà de la Ciutat de les Arts i les Ciències i continuarà per les principals places, avingudes i altres carrers de la ciutat, perquè les persones majors puguen veure l’enllumenat nadalenc.

Una vegada finalitzat el recorregut, els taxis traslladaran les persones majors participants a prendre xocolate en un establiment del port de València on se’ls lliurarà un obsequi.

Te puede interesar
Lo más visto