Els bons de comerç per a l'avinguda Lledó i adjacents es podran adquirir des d'aquest dilluns

Els comerços poden adherir-se des d'aquest dissabte a través de la web https://bonoslledocastello.es/

General 24 de diciembre de 2022 Redacció Redacció
Marco y Ribera en la Gala del comercio veterano

L'Ajuntament de Castelló posa en marxa la segona fase de la nova campanya de bons de comerç que, en aquesta ocasió, està destinada a l'impuls dels establiments situats en l'avinguda Lledó i carrers adjacents (avinguda Caputxins i calles M.ª Rosa Molás, Pintor Carbó, la Vilavella i Rafalafena). Així, des d'aquest dissabte podran adherir-se els comerços minoristes situats en aquesta zona i els bons podran ser adquirits per la ciutadania a partir d'aquest dilluns dia 27 de desembre a les 9.00 hores del matí.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que “amb aquesta campanya volem incentivar les compres en l'avinguda Lledó i en el seu entorn per a, d'aquesta manera, pal·liar el possible minvament que hagen pogut tindre els comerços amb motiu de les obres de remodelació i millora d'aquesta via”. La iniciativa ‘Abonem Castelló-Lledó’ compta amb 50.000 euros d'inversió i és gestionada a través de Confecomerç CV.

La regidora d'Innovació Comercial, Mary Carmen Ribera, ha explicat que totes les dades d'aquesta nova campanya poden consultar-se a través de la web https://bonoslledocastello.es/. “La web ja està activada perquè els comerços de la zona puguen inscriure's i, a partir del dilluns, s'activarà per a la compra de bons”, ha indicat.

Cal recordar que es posaran en circulació bons per quanties de 20, 50 i 100 euros, dels quals les persones consumidores pagaran la meitat (10, 25 i 50 euros), estant la resta subvencionada per l'Ajuntament de Castelló. A través d'aquesta campanya, cada persona del municipi podrà disposar d'un màxim de cent euros en bons (dels quals pagarà 50 euros) per a poder canviar en els establiments adherits a la campanya. Cada bo serà canviable en una única compra i es podran canviar fins al 10 de gener.

Te puede interesar
Lo más visto