Benicàssim, un municipi de la província de Castelló, està preparant-se per al Dia de les Paelles

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha expressat el seu compromís en assegurar que tot estiga a punt per al Dia de les Paelles i que la ciutat brille amb llum pròpia en aquesta cita de gastronomia i germanor

General 09 de enero de 2023 Redacció Redacció
reparto-numeros-paellas-benicassim

El repartiment oficial d'ubicacions per al Dia de les Paelles de 2023 a Benicàssim començarà el dilluns 9 de gener a les huit del matí. Per a facilitar aquest procés, s'han habilitat quatre espais municipals: el Casal Jove, la seu de l'Associació de jubilats i pensionistes La Garrofera, l'Espai de la Música Mestre Vila i el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià.

La festa del Dia de les Paelles se celebrarà el pròxim 20 de gener i transcorrerà per diversos carrers de la ciutat, com Sant Tomàs, Avda Castelló, Bayer, Secretari Chornet, Dolores, La Pau, Estatut, Josep Barberà, Guitarrista Tárrega, Cristòfor Colom, Santa Águeda, Correus, Trinquet, La Mar, Sequiota, Mestre Cubells, Desert, García Sangüesa, Quatre Camins i Bad Salzdefurth. Es repartiran un total de 2.000 números per a les ubicacions de les paelles.

Les persones interessades a sol·licitar una ubicació per a la paella podran fer-ho de dimarts a dijous de 9:00 a 14:00 hores a l'Ajuntament de Benicàssim. L'alcaldessa Susana Marqués ha destacat l'esforç de l'ajuntament per a preparar aquesta festivitat i fer que Benicàssim brille com a capital social de la província de Castelló en aquesta jornada de tradició, gastronomia i germanor.

A més, cal recordar que les festes de gener a Benicàssim començaran el proper cap de setmana, amb diverses activitats programades. El dissabte 14 de gener es realitzarà el trasllat de l'estendard de sant Antoni Abat des de l'església fins a la plaça de la Constitució, amb ball de l'Agrupació Folklòrica el Cremaller. A la nit, es realitzaran espectacles de bon humor al teatre municipal i al Parador de Festes.

El diumenge 15 de gener, hi haurà el VI Concurs de SurfCasting organitzat pel CPE Els Canons de Benicàssim al matí i, a la vesprada, s'inaugurarà l'exposició "Deus del Foc Benicàssim" a la sala Escena. La jornada finalitzarà amb una actuació especial de l'Agrupació Folklòrica el Cremaller al teatre Municipal Francisco Tàrrega.

Te puede interesar
Lo más visto